1
Evropske lige

FOTO: Twitter

U ODABRANOM DRUŠTVU: Veliko priznanje za Nemanju Vidića – srpski fudbaler u TOP 10 najboljih kapitena u istoriji PL!

Objavljeno: 14.10.20 u 11:47

Nekadašnji srpski reprezentativac dobio je veliko priznanje.

Proslavljeni srpski fudbaler Nemanja Vidić našao se na listi od deset najboljih kapitena u istoriji Premijer ligi, koju je napravio engleski portal ‘Skavka’.

Bivši fudbaler Crvene zvezde našao se na devetom mestu. On kapitensku traku ‘crvenih đavola’ oko nosio u periodu od 2011. do 2014. godine.

PROČITAJTE JOŠ: DELIJE GA PAMTE PO SJAJNOM POGOTKU NA DERBIJU: Bivši napadač Crvene zvezde o svojim počecima, uzorima, povratku na ‘Marakanu’ – a onda se dotakao i srpske rakije!

– Kako naći boljeg kapitena od Gerija Nevila? Neka bude viši i neka zvuči strašnije. Nemanje Vidića su se plašili svi u ligi, ali su ga takođe i poštovali. Visok i impresivan defanzivac, zaveo je strahovladu i to mu je dobro išlo. On je poslednji kapiten Mančester junajteda koji je podigao pehar Premijer lige – navodi se u obrazloženju ove odluke.

Njegov saigrač sa ‘Old Traforda’ Geri Nevil završio je na desetom mestu, a ispred Vdićam nalaze se Vensan Kompani, Alan Širer, Patrik Vijera i Stiv Brus. Na četvrtom mestu nalazi se legendardni Stiven Džerard, treće mesto zauzima Toni Adams a drugo Džon Teri. Prvo mesto je pripalo Roj Kinu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter