0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

FUDBALER BOLONJE EMOTIVNO O MIHI: ‘Svojim stavom prema bolesti, naveo nas je da razmišljamo o životu’

Objavljeno: 14.10.20 u 12:17

Fudbaler Bolonje Lorenco de Silvestri, istakao je da je Siniša Mihajlović načinom na koji se borio sa bolešću mnoge naveo da razmišljaju o životu.

De Silvestri ima priliku da četvrti put u karijeri sarađuje sa srpskim stručnjakom, nakon što je kao slobodan igrač iz Torina prešao u Bolonju.

– U Torinu mi je bilo dobro, ali kada sam saznao da Sinišina Bolonja želi da me dovede, uradimo sam sve što sam mogao da dodjem – rekao je De Silvestri za list ‘Gazeta delo Sport’.

Siniša se poslednjih godinu dana lečio od leukemije, ali to ga nije sprečilo da u toku ciklusa hemioterapije i nekoliko puta predvodi svoje izabranike sa klupe.

– Svojim stavom prema bolesti, naveo nas je da razmišljamo o životu. Siniša je bio vrlo koncentrisan na naš stav, ali ja nisam Mihajlovićev čovek. Medju nama postoji veza na koju sam ponosan. Teško je da trener i igrač budu četiri puta u istoj ekipi, ali kada je on dolazio ovde u dva navrata, ja sam već bio tu, pa smo 2:2 – naveo je 32-godišnji defanzivac.

PROČITAJTE JOŠ: DELIJE GA PAMTE PO SJAJNOM POGOTKU NA DERBIJU: Bivši napadač Crvene zvezde o svojim počecima, uzorima, povratku na ‘Marakanu’ – a onda se dotakao i srpske rakije!

– I dalje se osećam kao fudbaler, a ovde sam već shvatio dve stvari. Prvo – došao sam u super organizovani klub, drugo, ima mnogo mladih igrača sa velikim potencijalom – dodao je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter