0
Fudbal

PIKSI PORUČUJE: Masakriraćemo Škote, a onda neka nam dođu Hrvati!

Objavljeno: 13.10.20 u 13:46

Proslavljeni fudbaler Dragan Stojković Piksi oduševljen je igrom Srbijeu Oslu.

‘Orlovi’ su pobedili Norvežane rezultatom 2:1 i na taj način izborili finale baraža za plasman na EURO sledeće godine.

Legendarni jugoslovenski fudbaler i čovek koji je igrao na poslednja dva Evropska prvenstva na kojima je naša zemlja učestvovala (1984. i 2000. godine) istakao je da veruje da će Srbija savladati Škotsku.

Bolji smo od Škota. Dobićemo Škote u Beogradu, pa onda neka nam dođu Hrvati. Nismo bili na evropskim prvenstvima od 2000. godine, što je dugo, predugo za zemlju poput naše – rekao je Piksi za ostrvske medije.

Piski smatra da selektor Ljubiša Tumbaković radi odličan posao.

PROČITAJTE JOŠ: ETO NAMA DODATNE MOTIVACIJE: Partizan žestoko odgovorio Terziću – zagreva se atmosfera pred derbi!

– Znam da će dobro pripremiti momke za Škotsku i da poštuje protivnika, ali, da budem skroz iskren: bolji smo od Škotske i to će se videti na terenu. Ako budemo igrati kao u Oslu, masakriraćemo ih! Imamo toliko tehnički fantastičnih igrača i zaslužujemo da budemo u društvu najboljih na svetu. Protiv Norveške smo taktički odigrali na vrlo visokom nivou, trebalo je da pobedimo sa pet golova razlike! Dominirali smo protiv ekipe za koju se pričalo da će nas lako dobiti – zaključio je Piksi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter