1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KORONA SE VRATILA NA MARAKANU: Zvezda u velikom problemu pred derbi – jedan od najboljih fudbalera zaražen virusom!

Objavljeno: 13.10.20 u 14:19

Problemi za crveno-bele.

Za pet dana odigraće se 163. večiti derbi, a srpski šampion našao se u velikom problemu.

Naime, vezista crveno-belih Mirko Ivanić pozitivan je na korona virus, saopštio je klub sa ‘Marakane’.

Fudbalski klub Crvena zveda obaveštava javnost da je prvotimac našeg kluba Mirko Ivanić pozitivan na korona virus. Čim je Ivanić osetio prve simptome testiran je i po dobijanju pozitivnog nalaza na korona virus on je odvojen od tima. Ekipa, stručni štab i svo osoblje, koje je u kontaktu sa prvim timom, je potom još dva puta testirano i svi su dobili negativan nalaz. Naravno, puleni Dejana Stankovića nastavili su normalan trenažni proces i pripreme pred 163. večiti derbi. Ono što je najvažnije, jeste da se Ivanić dobro oseća, tako da verujemo da će vrlo brzo biti na terenu.

FOTO: FK Crvena zvezda

Naš klub vrši testiranja igrača na virus Kovid 19 na svakih sedam dana i tako vrši mere prevencije neophodne da zdravlje svih zaposlenih.

Vezisti našeg kluba Mirku Ivaniću želimo brz i uspešan oporavak, da se što pre priključi ekipi u novim pobedama – stoji u saopštenju crveno-belih.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Ma haj’te molim vas! Ivanić je zaista dobar igrač, ali svi znamo da Zvezda ima dva fascinantna ofanzivca Bena i Kangu. Dovoljno je da ova dva “kap italca” samo izađu na teren i igračima Pogrebnika će se tresti gaće od straha. Već. vidim kapitena Pogrebnika Stojkovića sa belom zastavom u rukama. A, ako u timu bude još i brzi i poletni Sanogo, Pogrebnicima neće biti dobro! Sa ovakvim “kapitalcima” uvek možemo više”!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter