Kruže priče o mogućim transferima. 

Od jutros se u Španiji piše o tome kako je Juventus želeo da dovede Lionela Mesija tokom letnjeg prelaznog roka.


Barseloni su, navodno, u zamenu za njega, bili spremni da ponude Sandra, Dibala i De Lihta, koji bi nesumnjivo bili adekvatna rešenja koja Barsa traži za te pozicije. Što se budžeta tiče, na njih trojicu bi trošili tek nešto manje novca nego na samog Argentinca.

Tvrdi se da je i sam Mesi bio vrlo zainteresovan jer je ‘Stara dama’ iz Torina jedan od najvećih klubova na svetu i to bi za njega bio odličan izazov.

PROČITAJTE JOŠPREKID SARADNJE: Modrić napušta Real Madrid?!

Kako prenose španski mediji, realizaciji ovog transfera isprečio se, niko drugi do – Kristijano Ronaldo. Smatrao je da Leo Mesi nije rešenje koje Juventus traži, a i on više ne bi bio jedina zvezda tima. 

Iz rukovodstva torinskog kluba, dolazak Mesija su videli kao ekonomski bum. U svojim redovima bi imali dva najveća igrača današnjice i to bi u mnogome doprinelo popularnosti kluba, a ni dobri rezultati ne bi izostali.

Nije došlo do formiranja ovako neverovatnog sastava u redovima Juventusa, ali ko zna šta donosi budućnost? Možda nekada zaista budemo bili u prilici da gledamo dva velikana fudbala u istom timu, a možda i sve ostane na ovim spekulacijama koje su odjeknule po celoj Evropi.

FOTO: YouTube screenshot