Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je od Mađarske rezultatom 0:1 u okviru trećeg kola grupe B Lige nacija.

Bez obzira na ovaj poraz, selektor Ljubiša Tumbaković nije preterano nezadovoljan. To je verovatno zbog toga što ovaj poraz u 3. kolu B grupe Lige nacija ne boli toliko, pošto su Orlovi pre tri dana slavili tamo gde je bilo najpotrebnije, u Norveškoj!


– Mi smo utakmicu pripremali da nastavimo rezultatski kontinuitet. Ipak, istini za volju, utakmica u Norveškoj je bila zahtevna. Ova nije bila tako zahtevna. Ali, morali smo da napravimo nešto više sa ovom grupom igrača koja je trebalo nešto da pokaže u prvom poluvremenu – rekao je Tumbaković posle meča i dodao:

PROČITAJTE JOŠ: NAVIJAČI BESNE NA TVITERU: Banda raspala, tužna i jadna Srbija, ovo je onaj fudbal na koji smo navikli… (TVITOVI)

– Dali smo šansu i ostalim igfračima koji su bili na spisku tokom ovog oktobarskog okupljanja. Oni su reprezentativci i treba da dobiju šansu. Ali to nije opravdanje i moraju da naprave ono što treba da se napravi.

Što se tiče analize meča, odnosno traženja uzroka loše igre, Tumbaković je kratko rekao:

PROČITAJTE JOŠ: ‘ORLOVI’ SU SPUŠTENI NA ZEMLJU: Već je pokvarena lepa slika – Srbija poklonila pobedu Mađarskoj! (VIDEO)

– Kad budemo tražili neke greške, one će verovatno biti poslednice emotivnog pražnejnja protiv Norvežana i euforičnog stanja već dva dsana. Možda je ovo i dobro, mada nijedan poraz nije dobar.

FOTO: FSS