3
Fudbal

JOVIĆ KONAČNO STARTER: Srbija u nešto izmenjenom sastavu napada Mađarsku!

Objavljeno: 11.10.20 u 19:46

Fudbaleri reprezentacije Srbije večeras od 20.45 igraće protiv selekcije Mađarske u trećem kolu grupe B Lige nacija.

Podigla se euforija među ‘Orlovima’ nakon pobede protiv Norveške, ali je večeras pred izabranicima Ljubiše Tumbakovića novi izazov.

Nema sumnje da će ‘Orlovi’ i u ovom meču ići na tri boda, s obzirom da Srbija ima samo bod iz prethodne dve utakmice (poraz od Rusije 3:1 i remi sa Turskom 0:0).

Reprezentacija Srbije će na zeleni tepih istrčati u nešto izmenjenu sastavu u odnosu na onaj koji je savladao Norvešku. Podsetimo, Aleksandar Kolarov je odsutan zbog crvenih kartona, a na poštedi su i Nemanja Maksimović, Darko Lazović, Mihailo Ristić, Filip Đuričić, Sergej Milinković Savić, mada je on počeo na klupi i u Oslu, kao i Aleksandar Mitrović.

Ljubiša Tumbaković se odlučio za sledećih 11 igrača:

Srbija: Rajković – Milenković, Mitrović, Pavlović – Gaćinović, Gudelj, Milivojević, Tadić, Mladenović, Ljajić, Jović.

Mađarska: Gulači – Botka, Lang, At. Šajal – Bese, Gazdag, Nađ, Kalmar, Hanđa – Konjveš, Nikolić.

Podsetimo, meč se igra na stadionu ‘Rajko Mitić’, ali bez navijača zbog mera zaštite od korona virusa.

FOTO: FSS

0
0

3 Komentara

  1. Dok je jos igrao u Nemackoj, ocekivao sam od Jovica da dobijemo napadaca za sledecih 10 godina. Medjutim, od prelaska u Real, on je potpuno sve radio pogresno. Kad pogleda utakmicu, onda ce i shvatiti zasto ga ne stavljaju u prvi tim Reala. Sramota je kako je igrao, potpuno beskorisno. Ne treba ni da bude pozivan za reprezentaciju, jer je on izgleda izgubljen slucaj za fudbal, jedan od mnogih talenata koji se izgubio.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter