1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

HOLENDER OTKRIVA KAKO JE ZA TRI DANA DOŠAO U HUMSKU: ‘Nisam verovao da ću preći u Partizan’

Objavljeno: 11.10.20 u 12:55

Filip Holender, pojačanje Partizana, u razgovoru za klupski sajt priznaje da isprva ni sam nije verovao da će transfer u redove crno-belih biti realizovan.

– Sve se izdešavalo tri, četiri dana pre mog dolaska u Beograd. Menadžer me je prvo kontaktirao i rekao da je Partizan zaintresovan za mene, ali iskreno nisam verovao u tom trenutku u tu mogućnost s obzirom na to da je ostalo par dana do kraja prelaznog roka, a ujedno su me čekale reprezentativne obaveze. Ali, ubrzo nakon toga, sve je postalo još ozbiljnije. Rekli su mi da me čekaju u Beogradu i da već mogu da dođem da potpišem ugovor. Sve se desilo brzo i na obostrano zadovoljstvo, uz veliku želju da se priključim timu – kaže Filip Holender.

Pratio je, naravno, Partizan, najviše u Ligi Evrope, jer se i njegov bivši klub Lugano takmičio u pomenutom takmičenju.

– Partizan sam pratio, više u evropskim utakmicama nego u samoj ligi, jer sam i sam imao treninge i obaveze oko fudbala. Ne poznajem lično nikoga iz ekipe, ali sam siguran da ću se brzo i dobro uklopiti u tim.

Šefa stručnog štaba, Aleksandra Stanojevića, je takođe upoznao prilikom dolaska na potpisivanje ugovora i razgovarali su na temu pozicija na kojima će moći da pomogne timu.

– Trenera Stanojevića sam upoznao u Beogradu tokom potpisivanja ugovora. Pričali smo na različite teme, ali kada govorimo o mojoj poziciji konkretno, mogu da igram i na krilu i u napadu. Sve zavisi gde me on vidi u tom trenutku.

Očekuje, da debituje u večitom derbiju i pobedu svog tima.

– Značila bi nam pobeda da se smanji razlika i da ostanemo u trci za titulu – zaključio je Holender.

 

 

FOTO: FK Partizan

0
0

1 Komentara

  1. Ovo je drugi matic,majstor promasaj,ono sta je promasio kada se igrala utakmica srbija-madjarska je bruka nad brukama,i takvi dolaze u partizan,talenti majstori PROMASAJA!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter