0
Evropske lige

FOTO: Twitter

KUMAN IZNENADIO: ‘Barselona se nije pojačala, jer nismo imali novca’

Objavljeno: 10.10.20 u 14:50

Novi trener Barselone, Ronald Kuman, rekao je da španski tim nije imao dovoljno finansijskih sredstava za ovaj prelazni rok.

Barsa je bila glavna tema u medijima kada je Lionel Mesi objavio da želi da napusti ekipu, ali je na kraju ostao i novi trener Ronald Kuman računa na njegove usluge.

Kada je došlo vreme za prelazni rok, Barselona nije mnogo kupovala i mnogi su bili iznenađeni time, a i ekipu su napustili redom Suarez, Vidal, Rakitić, Artur i Rafinja.

Platni prostor se povećao, ali ne i igrački kapacitet, pa Ronald Kuman smatra da je to zbog nedostatka novca i napomenuo da nije nezadovoljan igračima u timu.

– Sastav je u redu, zadovoljan sam timom koji imam. Pokušali smo poboljšamo sastav i na nekim pozicijama smo mogli, na nekim drugim nismo. To je bilo zbog finansijske situacije u klubu, tako da moramo to da prihvatimo i nastavimo da radimo – rekao je Kuman.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter