0
Fudbal

FOTO: FSS

OGLASIO SE JUNAK ORLOVA: Sergej obajsnio svoju ‘magiju’ kod drugog gola – ‘I dalje ne mogu da dođem sebi’

Objavljeno: 09.10.20 u 10:16

Fudbalska reprezentacija Srbije uspela je da se plasira u plej-of baraža za EURO, a definitivno jedan od najzaslužnijh za to je Sergej Milinković-Savić.

Nakon utakmice, Sergej nije krio zadovoljstvo.

Vraćamo se za Srbiju srećni i zadovoljni. I dalje ne mogu da dodjem sebi jer sam prvi gol za reprezentaciju, a potom i drugi dao baš u ovakvoj utakmici. Srećni smo svi, ali znamo da još nije gotovo i da nas čeka još važnija utakmica – rekao je Milinković-Savić posle utakmice u Oslu.

PROČITAJTE JOŠ: PREPISKA O KOJOJ BRUJI CELA SRBIJA: Sergej ispunio obećanje – Vanja Milinković-Savić objavio prepisku sa bratom neposredno pred utakmicu! (FOTO)

Sergej je dva puta zatresao mrežu Norvežana. On je objasnio svoju majstoriju kod drugog kola, pošto neki smatraju da je to izveo slučajno.

– Normalno da sam želeo da šutiram jer sam bio u dobroj prilici da šutnem. Mislim da bi svaki igrač isto uradio da je bio na mom mestu – jasan je Sergej.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sergej je bio strelac oba gola u pobedi Srbije nad Norveškom posle produžetka sa 2:1 u polufinalu baraža za Evropsko prvenstvo. #Sergej #MilinkovicSavic #Serbia #Srbija

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter