0
Fudbal

IZNERVIRAN ZLATAN IBRAHIMOVIĆ: ‘Slomiću ti lice!’

Objavljeno: 07.10.20 u 20:49

Šveđanin težak na rečima.

Nekadašnji saigrač Zlatana Ibrahimovića, argentinski fudbaler Maksi Lopez, ispričao je detalj iz vremena kada su zajedno igrali za Milan.

On je otkrio da mu je izrevoltiran i ljut ‘Ibrakadabra’ pretio posle jedne utakmice sa Parmom.

PROČITAJTE JOŠ: HALAND PODGREJAO ATMOSFERU: Da li to norveški reprezentativac pokušava da uplaši ‘Orlove’?!

– Igrali smo protiv Parme, u kaznenom prostoru dodao sam loptu Ibrahimoviću, a on se nije ni pomerio. Samo je gledao kako lopta ide. Iznenada se okrenuo i počeo da viče na mene. Nećete verovati šta je rekao. Želeo je da mu lopta bude kraj nogu. Odgovorio sam da je to bilo dobro dodavanje i da je iz pozicije u kojoj je bio mogao da šutira ui gol. Na kraju utakmice vratili smo se u svlačionicu. Očekivao sam da će nešto da kaže, ali držao se podalje od mene. Prošao je dan, dva, tri… Imali smo utakmicu u Ligi šampiona. Zlatan mi je prišao i rekao: ‘Sviđaš mi se, Argentinci imaju karakter i govore ono u što veruju, za razliku od Brazilaca.’ Međutim, dodao je: ‘Sledeći put kad učiniš tako nešto, slomiću ti lice – ispričao je ovaj 36-godišnji napadač.

Lopez sada igra za italijanski Sambenetetes. U karijeri je nastupao za poznate timove poput Barselone, Sampdorije, Torina… Kao saigrač Ibre našao se kada je bio na pozajmici iz Katanije.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter