5
Fudbal

FOTO: FSS/Printscreen

SELEKTOR TUMBAKOVIĆ IZNERVIRAN: ‘Zašto bih napuštao klupu ako izgubimo od Norveške?!’ (VIDEO)

Objavljeno: 05.10.20 u 13:50

Selektor reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković imao je burnu najavu utakmice protiv Norveške za plasman na Evropsko prvenstvo.

Odgovarajući na pitanja novinara na ‘onlajn’ konferenciji, selektora ‘Orlova’ izneviralo je pitanje da li bi mogao da podnese ostavku u slučaju neuspeha u Oslu.

– Pričamo paušalno… Zašto bih odlazio s klupe? Ovo je posao kao i svaki drugi, nisam ni počeo utakmicu, pa da odem s klupe. Nikad nisam odlazio, neću ni sada. Treba da budemo u razmišljanju pozitivno, ako ne razmišljamo, ako razmišljamo o neuspehu – onda to ne valja – rekao je Ljubiša Tumbaković koga je ovo pitanje iznerviralo.

– Ovo je sport i treba da se nadmećemo i pokažemo sportsku vrednost. Tako treba da razmišljaju svi. Nismo ni krenuli na meč, a već razmišljamo da li će biti neuspeh? Šta će biti, ništa neće da bude… – istakao je selektor Srbije.

Pitanje o eventualnom neuspehu se provlačilo kroz čitavu konferenciju, a Tumbaković je rekao:

– Ako izgubimo brate – izgubićemo.

Norveška i Srbija sastaju se u četvrtak od 20.45.

FOTO: FSS/Printscreen

0
0

5 Komentara

  1. prvi bi ako ne odemo na euro ostavku trebalo da podnese kokeza ,njegovi podpredsednici ma ceo fss, i na celo saveza postaviti savu milosevica,ako hocemo neki napredak ako necemo onda nek vucic bira ko ce zameniti kokezu,ili vucic dozvoli da kokeza promeni ime i da se kaniduje ponovo

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako bi vama bilo da sa pedeset i kusur godina odete na biro >>>???? A konkurs za selektora otvoren,,,imajte razumevanja, ko još prati srpski fudbal,,,

    0
    0
    Odgovori
  3. Tipicno srpsko razmisljanje, zasto bi posle neuspeha neko napustio klupu, fotelju itd ? Zato sto nema rezultata, eto zasto. Hoce li jednom neko objasniti ovim nesposobnjakovicima da ce sportu ovde biti mnogo bolje bez njih.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter