0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NOVI ODLAZAK IZ PARTIZANA: Nakon Sadika, crno-beli ostaju bez još jednog napadača!

Objavljeno: 05.10.20 u 12:35

Partizan ne samo da je ostao bez prvog napadača Umara Sadika koji je prešao u Almeriju, već će poslednjeg dana prelaznog roka ostati i bez njegove prve zamene, Bojana Matića.

Iskusni centarfor bi trebalo da do kraja dana krene put Grčke, u redove Atromitosa, saznaje ‘Mozzartsport’.

Tokom dana trebalo bi da se završi sva potrebna papirologija i da 29-godišnji fudbaler ode na rad u Grčku do kraja sezone uz mogućnost da Grci otkupe njegov ugovor po isteku pozajmice, ukoliko budu zadovoljni.

Matić je u Partizan došao prošle zime iz Vojvodine na insistiranje tadašnjeg trenera Miloševića koji je tražio rezervu za Sadika i uglavnom je šansu dobijao s klupe, ali dolaskom Stanojevića i taj status mu se promenio i novi šef stručnog štaba ga nema u svojim planovima.

Ujedno, Partizan bi do kraja dana trebalo da završi i svu papirologiju oko Žana-Kristofa Baebeka, koji kao slobodan igrač dolazi da zameni Sadika.

Uz njega, u napadu može da igra i novajlija Filip Holender, a u Humskoj su procenili da je najbolje da treća opcija bude tinejdžer Nikola Štulić s obzirom da bi i njega trebalo afirmisati.

Matić je u Partizanu odigrao 22 meča u svim takmičenjima i postigao je četiri gola i imao dve asistencije

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter