5
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

CRNO-BELI SU ZAVRŠILI OGROMAN POSAO: Sadik je prodat, pogledajte gde i za koliko!

Objavljeno: 04.10.20 u 15:51

Gotovo je.

Mnogi evropski klubovi, poput Lokomotive, Viljareala, Klub Briža, Real Sosijedada bili su zainteresovani za napadača Partizana Umara Sadika, ali on je izabrao da karijeru nastavi u Španiji, tačnije Almeriji.

Na račun Partizana od ovog transfera leći će čak 9 miliona evra, plus procenti od dalje prodaje. Pored ostalih klubova, upravo je ovaj španski drugoligaš pokazao najveću želju da u svoje redove dovede Sadika.

FOTO: FK Partizan

Na početku, oni su crno-belima nudili šest miliona evra, na šta Partizan nikako nije pristao. Nakon dugih pregovora, ove dve strane našle su se na već gore pomenutih, devet miliona.

PROČITAJTE JOŠ: SADIK I SUMA NA ‘METI’ STANOJEVIĆA: Trener crno-belih otkrio zgog čega je na poluvremenu zamenio ova dva asa!

Nigerijski napadač je crno-beli dres onbukao pre godinu dana, kao pozajmljeni igrač italijanskog velikana, Rome. U toku zimskog prelaznog roka, klub iz Humske ga je otkupio za 1.75 miliona evra. Do sada, Sadik je u crno-belom dresu odigrao 51 utakmicu, 23 puta zatresao mrežu i 19 puta asistirao.

FOTO: FK Partizan

0
0

5 Komentara

  1. Haha pa nije niko lud da plati ono drvo 9.mil jos u drugoj ligi ovi glodarski tabloidi pumaju li pumpaju cijenu ovog Sadika večernje novosti pisu da je prodat oko 5 mil evra a prava je istina kako pise na klupskoj zvaničnoj stranici 2,8 mil plus nekakvi bonusi,, predhodno su se nalagali ovi tabloidi za Sadika kad su pisali da je cijena Sadika izmedju 15 i 20 mil pa sad opet lazu,,

    0
    0
    Odgovori
  2. Prodat je za 5m plus neki bonusi ukoliko ostvari ulazak u primeru. Ovo 9m je samo lupetanje,mada cim je objavila Vucelina bratija iz Telegrafa ni ne cudi. Mogli su 90m da napisu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter