0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

POZNATE CENE KARATA: Evo koliko će Delije morati da iskeširaju ukoliko žele da gledaju Gent, Hofenhajm i Slovan!

Objavljeno: 03.10.20 u 19:49

Crvena zvezda će i četvrti put zaredom igrati u Evropi.

Kako stoje stvari, Zvezda će mečeve u Ligi Evrope igrati pred navijačima, ali čeka se još potvrda evropske kuće fudbala. Tačnije, biće dozvoljeno 30 odsto kapaciteta stadiona.

Iz redova Crvene zvezde već su rekli da bi voleli da se to desi, pošto su navijači svakako velika prednost kluba kada igra kod kuće, ali videćemo da li će ih biti protiv Genta, Hofenhajma i Slovana.

Upravo zbog toga, na Marakani već razmišljaju o cenama paketa ulaznica.

PROČITAJTE JOŠ: ODIGRAN ‘TRENERSKI DERBI’ U ČEMPIONŠIPU: Paunović bolji od Ivića, debitovao fudbaler koji je nedavno dobio srpsko državljanstvo! (VIDEO)

Ove jeseni, neće biti slučaj kao i prošle godine, kada su crveno-beli ‘podigli’ cene paketa, i upravo zbog toga, veći deo navijača je odustao.

Prema saznanjima ‘Mozzart sporta’ kompleti karata za Ligu Evrope moći će da se kupe po vrlo povoljnoj ceni. Za severnu i južnu tribinu biće potrebno izdvojiti 3600 dinara. Popust od 30 posto imaće vlasnici sezonskih karata, koje su i dalje u prodaji.

Izvesno je jedino da će najskuplja mesta na zapadnoj tribini koštati 15.000 dinara, ali nema sumnje da će u slučaju dozvole prisustva navijača – Zvezda rasprodati ulaznice.

FOTO: HotSport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter