0
Evropske lige

ODIGRAN ‘TRENERSKI DERBI’ U ČEMPIONŠIPU: Paunović bolji od Ivića, debitovao fudbaler koji je nedavno dobio srpsko državljanstvo! (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.20 u 19:16

Zanimljivo je danas bilo u Čempionšipu, u okršaju klubova koji predvode srpski stručnjaci, tri boda odnela je ekipa Redinga.

Reding je savladao ekipu Votforda sa 1:0, nakon čega su se izabranici Veljka Paunovića ‘popeli’ na vrh tabele. I Votford, koji predvodi Vladimir Ivić, solidno je započeo novu sezonu.

PROČITAJTE JOŠ: SUPERLIGA SRBIJE: Zvezdin napadač razbio Vojvodinu, Lalatović zaradio crveni karton – Spartak i Voždovac osvojili nova tri boda!

U prva tri kola, Votford je prikupio sedam bodova, i trenutno se nalazi na sedmoj poziciji. Današnju utakmicu ‘rešio’ je Džordž Puškas u 41. minutu kada se sjajno snašao u kaznenom prostoru i savladao golmana gostujuće ekipe.

Ono što je zanimljivo, jeste da je u 84. minutu u igru ušao i Dejan Tetek, koji je danas i debitovao u Čempionšipu. On je nedavno dobio srpsko drževljanstvo, a selektor omladinaca Srbije Milan Lešnjak pozvao ga je da se priključi mladoj reprezentaciji.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter