Reakcija sportskog direktora Crvene zvezde.

Crveno-beli nastavljaju sa uspesima, što u domaćoj ligi, to i na evropskoj sceni. Već četvrtu godinu zaredom igraju na nekom od najprestižnijih evropskih takmičenja i sam vrh kluba ne krije zadovoljstvo.


– Ovo je veliki uspeh. Četvrta godina u nizu da smo deo Evrope u fudbalskom smislu i utisak je da postajemo redovni učesnici kontinentalnih takmičenja. Bićemo u drugom šeširu na sutrašnjem žrebu i to je još jedna stvar koja se promenila u odnosu na ranije godine. Čestitam igračima i stručnom štabu, ličnom sam još uvek pod utiskom svega što se desilo – izjavio je Mitar Mrkela, prvi od rukovodilaca kluba koji se oglasio.

PROČITAJTE JOŠ: FSS OPET KAŽNJAVA: Partizan i Zvezda na udaru!

Takođe je prokomentarisao da je možda novi format takmičenja, gde se igra samo jedna utakmica, razlog toga što Zvezda nije pobedila Omoniju u kvalifikacijama za Ligu Šampiona, jer i sam veruje da su crveno-beli dosta kvalitetniji klub.

Mrkela ne sumnja u svoj klub i sam žreb, koji je na programu danas od 13 časova, ga ne brine previše.

– Koga god da izvučemo, borićemo se i potruditi da budemo najbolji što možemo. Mislim da smo konkurentni u Ligi Evrope i da smo u stanju da obradujemo navijače – zaključio je Zvezdin sportski direktor.

FOTO: FK Crvena zvezda