7
Evrokupovi

VELIKA POBEDA CRVENO-BELIH: Zvezda je u Ligi Evrope! (VIDEO)

Objavljeno: 01.10.20 u 20:55

Crvena zvezda ponovo u Evropi!

U okviru odlučujućeg kola kvalifikacija za ulazak u Ligu Evrope ekipa Ararata je na neutralnom terenu dočekala Crvenu zvezdu.

Utakmica se igra na ‘GSP’ stadionu na Kipru. 

Napadao je aktuelni šampion Srbije od samog starta. U prvih 15 minuta stvorili su nekoliko prilika. Može se izdvojiti situacija kada je Rodić probio po strani i uputio centaršut ka Falćeneliju. Italijan je dobro zahvatio loptu glavom, ali Čupić je kvalitetno intervenisao. 

Odličnu  šansu stvorili su Kanga i Ivanić. Gabonac je poslao veoma lepu loptu ka vezisti, a njegov udarac zaustavio je čuvar mreže Ararata.

Veliku priliku imala je Zvezda u 33. minutu kada je Ben pronašao Kataija, a on je sa peterca lošije zahvatio loptu i poslao je pored stative. 

Već u 39. minutu Aleksandar Katai je uputio udarac u donji ugao gola, ali opet je usledila dobra reakcija golmana ‘domaće’ ekipe.

U samom finišu prvog dela igre Katai je napravio fenomenalan prodor i postigao gol za prednost Crvene zvezde!

https://youtu.be/KVvBchPOpdQ

Do poluvremena se rezultat nije menjao.

Zvezda je nastavila u ofanzivnom ritmu! U 52. minutu Katai je uputio sjajan udarac sa više od 20 metera, a Čupić je bio na visini zadatka.

U 60. minutu Mirko Ivanić je poslao odličan centaršut, a zatim je Falćineli fenomenalno zahvatio loptu glavom i doneo Zvezdi veliku prednost.

https://youtu.be/4iUZl_vyhtM

U 71. minutu je veliku šansu imao Falćineli, promašio, a onda je usledila kontra Ararata. Lima je ispratio akciju i postigao gol za 1:2.

Dejan Stanković se odlučio da do kraja odigra defanzivno. Iz igre su izašli Katai, Kanga i Ben, a na teren istrčali Gobeljić, Petrović i Gavrić.

Do kraja meča rezultat se nije menjao, a to znači da je aktuelni šampion Srbije ostvario veliki uspeh i plasman u Ligu Evrope!

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

7 Komentara

  1. Celu godinu nas lože kako ćemo igrati LŠ SA LE SU se sprdali i sada je ovo istorijski uspeh.Da smo imali teže protivnike pitanje gde bi bili.Malo biti objektivan mnogo fali u CZ.Pozdrav

    0
    0
    Odgovori
  2. U Ligu Evrope ste mogli i sa trećeg mesta na tabeli. Džaba otimanje titule i nameštenih utakmica, džaba sudjenje cele godine i urnisanje manjih klubova.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter