2
Domaći fudbal

POSAO JE ZAVRŠEN: Partizan ima novo pojačanje, Filip Holender stiže u Humsku!

Objavljeno: 01.10.20 u 14:13

Fudbalski klub Partizan ima novo pojačanje.

Juče se pojavila informacija da je mađarksi reprezentativac Filip Holender na meti čelnika iz Humske, a danas je ta informacija i potvrđena.

Holender u Humsku stiže kao pozajmljen igrač do kraja sezone, s tim što su švajcarski klub i crno-beli u ugovor stavili i otkupnu klauzulu, koja će biti aktivirana ukoliko sve tri strane budu zadovoljne, piše ‘Telegraf’. Crno-beli su Luganu platili 50.000 evra, sa mogućnošću otkupa koji iznosi 450.000 evra.

PROČITAJTE JOŠ: DA LI SE PARTIZAN POKAJAO ŠTO GA JE ‘PUSTIO’: Bivši fudbaler crno-belih nastavlja da trese mreže!

U prevodu, ‘parni valjak’ će moći da zadrži Srbina sa mađarskim pasošem ukoliko zadovolji kriterijume, i pokaže zbog čega je doveden.

Holender igra na poziciji krila, i levog i desnog, a po potrebi, može da deluje i kao napadač. Za usluge mađarskog reprezentativca bio je zainteresovan i Bašakšehir, o čemu su već pisali ruski mediji.

Posle nekoliko ‘konferencijskih poziva’ čelnika klubova, kao i posrednika, srpskog agenta Ivice Pavlovića koji je imao potpisanu autorizaciju sa igračem za naše tržište, dogovor je konačno ‘pao’ i fudbaler će zadužiti crno-belu opremu.

FOTO: Screenshot/Youtube

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter