1
Domaći fudbal

DEKIJEV ŠOU NA ZVEZDINOM TRENINGU: Trener crveno-belih gađao prečku sa pola terena, pogledajte da li je uspeo! (VIDEO)

Objavljeno: 01.10.20 u 09:45

Crveno-beli sastaće se večeras od 19 časova sa ekipom Ararata u plej-ofu Lige Evrope.

Izabranici Dejana Stankovića odradili su sinoć poslednji trening pred večerašnji duel, i po onome što vidimo, među igračima vlada odlična energija. Pobedom u ovoj utakmici, ima priliku da igra grupnu fazu evropskih takmičenja četvrtu godinu zaredom.

PROČITAJTE JOŠ: BIVŠI IGRAČ VEČITIH RIVALA SE VRAĆA U SRBIJU: Ponovo će zaigrati u domaćoj ligi

Utakmica će se odigrati na stadionu ‘GSP’, gde su crveno-beli pre dve nedelje izgubili od Omonije u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Podsećamo da se ove sezone u poslednjem četvrtom kolu kvalifikacija za drugo po redu najkvalitetnije takmičenje u Evropi igra samo jedna utakmica, a ukoliko ne bude pobednika u regularnom delu igraće se produžeci, a ako i tada meč ne bude rešen pristupiće se izvođenju jedanaesteraca.

U toku sinoćnog treninga, Deki je u jednom momentu gađao prečku sa otprilike pola terena, a kako je to izgledalo, pogledajte u videu:

0
0

1 Komentara

  1. Da prestane on da se tripuje na treninzima da je i dalje fudbaler… Svaka cast za podvige fudbalske, ali Deki ti nisi strateg nikakav…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter