2
Domaći fudbal

REŠIO JE MISTERIJU: Oglasio se Sadik i otkrio kome je pokazao srednji prst!

Objavljeno: 30.09.20 u 12:18

Otkako je došao u Partizan, Umar Sadik često se nalazio u centru pažnje.

U prethodnom kolu Superlige Srbije izabranici Aleksandra Stanojevića pobedili su Bačku rezultatom 2:1. Prvi pogodak na tom meču postigao je Sadik, ali je to ostalo u senci ružnog gesta pošto je nigerijski napadač nekome pokazao srednji prst.

Bilo je dosta spekulacija kome mi Sadik mogao da uputi ovaj ‘pozdrav’, i povodom toga se oglasio sjajni napadač i konačno rešio dilemu.

Na tribinama su bili moji rođaci. Bilo ih je trojica, gledali su meč i jedan je uzviknuo kada sam promašio priliku za drugi gol. Pokazao sam mu srednji prst, u šali. Eto, rešena je misterija – rekao je Nigerijac u izjavi za Srpski telegraf.

PROČITAJTE JOŠ: BIO JE NA ‘METI’ STANOJEVIĆA, A ONDA SE PRESELIO U ŠPANIJU: Oglasio se Nikola Čumić i otkrio zbog čega nije potpisao za Partizan!

Nije mu ovo prvi put da se nađe u centru pažnje, Sadik je jednom već bio glavni akter jednog incidenta od dolaska u Partizan. Posle izlaska iz igre prošle sezone protiv Moldea, Nigerijac je ostatak meča posmatrao sa ograde, a kamera ga je uhvatila kako razgovara telefonom zbog čega se kasnije izvinio navijačima.

FOTO: Screenshot/Twitter

0
0

2 Komentara

  1. Da uzmemo da je ovo istina, da su mu bili rodjaci, dosli da ga posete, iako nesto ne verujem u ovu pricu. Ali, pitanje je kako su se rodjaci nasli na tribinama kada su gledaoci zabranjeni? Znaci, svaki fudbaler moze da dovede celu familiju i tako sa rezervama oko 40 igraca koji ucestvuju, mogu svi da dovedu porodice? Kad vec laze, mogao je da smisli nesto pametnije. A najbolje bi bilo da je posteno rekao kako je pogresio, izvinio se, da utakmice gledaju i deca i odrasli i da se tako nesto nece ponoviti.

    0
    0
    Odgovori
  2. I idalje nece biti drasticno kaznjen!!
    Fudbal gledaju i deca,za fudbalera je tako nesta ne prihvatljivo. I po pravilima UEFE postoji kazna ali partizan je fss klub pa nece biti nista…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter