0
Evropske lige

DOBIĆE ONO ŠTO ZASLUŽUJE: Ostaje žal za ‘Zlatnom loptom’, ali Levandovski će ovo priznanje dobiti!

Objavljeno: 30.09.20 u 15:48

Ako je verovati poljskim medijima, dileme više nema, napadač Bajerna Robert Levandovski biće dobitnik nagrade UEFE za najboljeg fudbalera u protekloj sezoni.

Njegovi konkurenti za ovu nagradu bili su Kevin De Brujne iz Mančester sitija i Manuel Noer, Levin saigrač.

Nema sumnje zbog čega će ova nagrada pripasti Levandovskom, jer poljski golgeter iza sebe ima sezonu kakva se samo može poželeti. On je sa Bavarcima osvojio triplu krunu (Liga šampiona, Bundesliga, Kup Nemačke), a ostvario je i fenomenalan golgeterski učinak. Naime, iskusni napadač je na 47 utakmica postigao čak 55 golova.

PROČITAJTE JOŠ: BIO JE NA ‘METI’ STANOJEVIĆA, A ONDA SE PRESELIO U ŠPANIJU: Oglasio se Nikola Čumić i otkrio zbog čega nije potpisao za Partizan!

U Ligi šampiona je postigao 15 golova i samo dva su mu nedostajala da izjednači rekord Kristijana Ronalda, koji je u jednoj sezoni postigao 17 golova što je najviše u istoriji, doduše, na više odigranih utakmica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter