1
Domaći fudbal

DERBI PRED PUBLIKOM: Evo šta o tome misli Predrag Kon!

Objavljeno: 30.09.20 u 14:15

Prvi derbi u novoj sezoni gledaćemo17. oktobra, a ono što najviše zanima navijače Partizana i Crvene zvezde jeste to da li će se utakmica odigrati sa publikom, ili pred praznim tribinama.

Dosta se spekulisalo proteklih dana oko toga, kružile su razne nezvanične informacije.

Verujem da je pitanje dana kada će FSS dozvoliti navijačima prisustvo na utakmicama. Naravno, biće određeni broj ljudi na stadionu i moraće da se poštuju zdravstvene mere i propisti. Ako uzmemo u obzir činjenicu da je Srbija po broju zaraženih na zadovoljavajućem nivou, onda takva odluka ima rezona. Krizni štab se zasad ne oglašava, ali smatram da je došlo vreme da se navijači vrate tamo gde im je mesto. To je realnost, naravno uz obavezu poštovanja preporuka nadležnih. Osim na stadionima Crvene zvezde i Partizana, u našoj Superligi nema puno navijača, stoga nema opasnosti za širenje pandemije, plus što se igra na otvorenom – rekao je za ‘Alo’ dr Miljko Ristić, predsednik Medicinske komisije FSS.

PROČITAJTE JOŠ: ‘PUKLA BOMBA’ U BAČKOJ TOPOLI: Sjajno pojačanje – bivši kapiten Zvezde potpisao za TSC!

Povodom ove situacije oglasio se i Predrag Kon. On je demantovao ovu mogućnost i istakao ‘da ne veruje da će Krizni štab podržati da se omogući publika na večitom derbiju i da očekuje da će svi u Štabu biti protiv toga’.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter