0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DEJAN STANKOVIĆ PRED SUTRAŠNJI MEČ: Evo šta Deki misli o odluci UEFA da se igra na Kipru!

Objavljeno: 30.09.20 u 10:56

Sutra od 19 časova na ‘GSP’ stadionu u Nikoziji Crvena zvezda ima priliku da pobedom nad ekipom Ararata obezbedi učešće u grupnoj fazi evropski takmičenja četvrtu godinu zaredom.

Trener crveno-belih Dejan Stanković ističe da ekipa zna šta treba da uradi na terenu, kao i da je siguran u svoje momke.

Nismo razmišljali gde ćemo igrati. Spremali smo utakmicu najnormalnije, u smislu da se igra kod njih u Jermeniji. Sticajem okolnosti, situacija se menjala iz sata u sat, a poslednja odluka je da se putuje na Kipar. To ništa ne menja kada smo mi u pitanju. Znamo šta nam je činiti i šta treba da uradimo – da odigramo pravu utakmicu, jer je ovo lepa prilika da Crvena zvezda uđe u grupnu fazu Lige Evrope – naglasio je Stanković.

PROČITAJTE JOŠ: CRVENO-BELI ‘ODLETELI’ NA KIPAR: Evo na koga Deki računa za meč sezone!

Šef stručnog štaba ne krije da je najvažnije kako ekipa izađe na teren, da veruje u svoj tim, kao i da je siguran da će fudbaleri pokazati ono najbolje.

Temeljno smo analiriali protivnika. Znamo šta oni mogu, ali i šta ne mogu. Uopšte nije toliko bitna taktika, već kako se izađe na teren. Ko god od igrača bude izašao na teren znaće tačno šta treba da radi. Očekivanja i zahtevi od svakog fudbalera biće veliki. Od nas sve zavisi, a ja sam siguran da će naši momci, kada treba, pokazati da su pravi – podvukao je Dejan Stanković.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter