0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

CRNO-BELI KREĆU SA PRODAJOM: Sezonske ulaznice sa likom Miše Tumbasa i Radomira Antića

Objavljeno: 30.09.20 u 16:22

FK Partizan je obavestio navijače da prodaja sezonskih ulaznica kreće u četvrtak 1. oktobra.

Ulazak na stadione je i dalje zabranjen, ali klub iz Humske se odlučio na ovaj potez. Refudniranja novca na kraju sezone svakako neće biti. Očekuje se da u skorijem vremenskom periodu bude doneta odluka o puštanju ljudi na tribine. 

FK Partizan je napravio dva različita tipa ulaznica. Na karticama za ložu nalazi se lik legendarnog Radomira Antića, dok će se na ulaznicama za tribine nalaziti lik pokojnog navijača Miše Tumbasa.

Prenosimo i celo saopštenje FK Partizan.

– Poštovani navijači i prijatelji kluba,

FK Partizan od četvrtka 01.10.2020. počinje sa prodajom sezonskih ulaznica posredstvom Tiketlajna. Pored uvedenih, restriktivnih mera, zbog pandemije koronavirusa, koje između ostalog ne dozvoljavaju prisustvo publike na sportskim događajima ali zbog pokazanog interesovanja i želje da nastave tradiciju kupovine godišnjih karata i da kupovinom istih pomognu klubu i pokažu lojalnost, uprava FK Partizan je odlučila da izađe u susret svojim najvernijim navijačima.

U vezi sa tim, cene sezonskih ulaznica će u periodu od 01. do 10. oktobra biti promotivne. U ovom periodu sezonske ulaznice mogu kupiti isključivo vlasnici prošlogodišnjih sezonskih ulaznica za koje će biti sačuvana njihova mesta iz prethodne sezone. Klub je odlučio da vlasnici sezonskih ulaznica iz prethodne takmičarske godine imaju pravo popusta i na dodatni broj ulaznica.

Cene sezoskih ulaznica za tribine sa popustom:

– JUG – 1.500 RSD
– ISTOK/ZAPAD BOK – 3.500 RSD
– ISTOK/ZAPAD CENTAR – 4.000 RSD

Cene sezonskih ulaznica za mesto u ložama sa popustom:
– LOŽA ISTOK – 40.000 RSD
– LOŽA ZAPAD CENTAR – 56.000 RSD
– LOŽA ZAPAD BOK – 48.000 RSD

Posle promotivnog perioda sezonske ulaznice mogu kupiti svi a redovne cene sezonskih ulaznica ce biti:

– JUG – 2.000 RSD
– ISTOK/ZAPAD BOK – 4.000 RSD
– ISTOK/ZAPAD CENTAR – 5.000 RSD

Cene loža:

– LOŽA ISTOK– 50.000
– LOŽA ZAPAD CENTAR – 70.000
– LOŽA ZAPAD BOK – 60.000

Sezonske ulaznice sa popustom se mogu kupiti i posle isteka promotivnog perioda, s tim da vlasnicima sezonskih ulaznica ne možemo garantovati za njihovo mesto sa prošlogodišnje sezonske ulaznice. Pravo na korisćenje popusta imaju svi dosadašnji korisnici sezonskih propusnica, studenti, srednjoškolci i naše lepe navijačice.

Sezonske ulaznice će se prodavati na prodajnom mestu Tiketlajna na Novom Begoradu u radnom vremenu od ponedeljka do petka od 10 do 18 časova. Moguća je i dostava na kućnu adresu širom Srbije.

Ukoliko dođe do postepene redukcije preventivnih mera i mogućnosti prisustva publike na fudbalskim mečevima sezonska ulaznica će važiti za sve mečeve u Superligi Srbije. Takođe, ukoliko broj gledalaca na mečevima bude ograničen, vlasnici sezonskih ulaznica će imati prioritet prilikom ulaska na stadion.

Napominjemo da FK Partizan neće vršiti refundaciju novca na kraju sezone, jer trajanje mera koje se odnose na pandemiju koronavirusa zavise od odluka Vlade Republike Srbije.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter