1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SUMA NA METI ŽESTOKIH NAPADA: U Gvineji su ‘pobesneli’ – ‘okrenuo nam je leđa’!

Objavljeno: 29.09.20 u 16:45

Jedan od najboljih fudbalera Partizana Sejduba Suma odigrao je juče sjajan meč u kojem su crno-beli savladali ekipu Bačke rezultatom 2:1.

Kod prvog gola, Suma je asistirao Sadiku, dok je drugi on postigao. Ipak, čelnici FS Gvineje ljuti su na omalenog vezistu, što je uopšte odigrao jučerašnju utakmicu.

Naime, Suma je prošle nedelje saopštio rukovodstvu FS Gvineje da neće biti na raspolaganju za prijateljske mečeve sa Zelenortskim Ostrvima 10. oktobra i Gambijom tri dana kasnije.

PRČOTAJTE JOŠ: FUDBALER DINAMA IZ ZAGREBA IZABRAO SRBIJU: Ima i hrvatski pasoš, ali je odlučio da igra za ‘orlove’!

To je razbesnelo selektora reprezentacije Gvineje. Didije Siks smatra da je igrač Partizana izmislio povredu kako ne bi igrao za nacionalni tim.

Suma je okrenuo leđa reprezentaciji tako što je izmislio povredu – saopštio je Fudbalski savez Gvineje.

FOTO: FK Partizan

0
0

1 Komentara

  1. Vama žao što je igrao i bio najbolji na terenu, pa hajde da nastavimo pljuvačinu po Partizanu. Čovek neće da igra za reprezentaciju, hajde da vas vidim da pljuljete po Nemanji Matiću. Doduše ja bih pljuvao, samo taj nije fudbaler.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter