0
Evropske lige

FOTO: Twitter/printscreen

PRONAĐEN UBICA FUDBALSKOG SUDIJE I NJEGOVE DEVOJKE: Bizaran motiv svirepih ubistava! (VIDEO)

Objavljeno: 29.09.20 u 12:30

Ubistvo italijanskog sudije Danijelea De Santisa i njegove devojke Eleonore Mante, koji su pre nekoliko dana izbodeni u svom stanu u Lećeu, i te kako je potreslo Italiju, ali i čitav svet.

De Santis je bio mlad i prespektivan sudija koji je delio pravdu na mečevima Serije B i Serije C i to je, takođe, bio udarac i za sam FS Italije, a u međuvremenu se pojavilo i ime osumnjičenog za ovaj svirepi čin.

PROČITAJTE JOŠ: ITALIJA U ŠOKU NAKON NEZAPAMĆENE TRAGEDIJE: Fudbalski sudija i njegova devojka izbodeni na smrt! (FOTO)

U pitanju je, navodno, 21-godišnji student Đovani Antonio de Marko, student medicine, koji je priznao tužiocu da je on ubica, nakon što ga je policija privela i odvela u tužilaštvo.

Italijanski mediji, pre svega ‘Korijere delo Sport’, izašao je u javnost sa informacijama o mogućem motivu, kao i detaljnom planu koji je ubica imao.

– Želeo je da zaveže, muči i ubije žrtve, a zatim sve obriše deterdžentom i na zidovima ostavi jasnu poruku za grad. Osveta bi mogla da bude motiv dvostrukog ubistva. Naime, De Marko je bio cimer sa sudijom najmanje dva meseca, ali je De Santis odlučio da ne produži najam studentu i stan zadrži samo za sebe i devojku – piše ‘Korijere’.

Policija je u međuvremenu detaljno pristupila slučaju, pregledani su snimci sa svih mogućih kamera, a u kući De Marka su pronađene određene cevi i predmeti za mučenje.

 

 

FOTO: Twitter/printscreen

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter