3
Evropske lige

JOŠ JEDAN EVROPSKI VELIKAN U TRCI ZA SRPSKOG NAPADAČA: Luka Jović na meti čelnika sa ‘Old Traforda’!

Objavljeno: 29.09.20 u 20:15

Da li će se konačno završiti saga oko srpskog napadača?

Kako stoje stvari, napadač madridskog Reala Luka Jović do kraja prelaznog roka mogao bi da napusti ‘Santijago Bernabeu’, a ako je verovati italijanskim i engleskim medijima u trci za usluge bivšeg napadača Crvene zvezde stoje Roma i Mančester junajted.

Ekipa sa ‘Old Traforda’ želi da u svoje redove dovede srpskog napadača, i navodno su spremni da mu ponude mesto u startnoj postavi.

Menadžer Crvenih đavola Ole Gunar Solšer u finišu prelaznog roka želi da ‘osveži’ napad, a narednih dana će definitivno biti jasno kakva je sudbina mladog srpskog fudbalera.

PROČITAJTE JOŠ: KAKVA NAJAVA UTAKMICE: Dva tima, jedan Bog – Huventud na spektakularan način poželeo dobrodošlicu crno-belima! (FOTO)

‘Crveni đavoli’ igraju bez klasičnog napadača, a na mestu najisturenijeg se menjaju Markus Rašford i Antoni Marsijal. U klubu je i Odion Igalo, ali on ne dobija previše prilike da igra, jer mu pozajmica ističe u januaru.

Ostaje nam da vidimo kako će se situacija odvijati u vezi srpskog napadača.

0
0

3 Komentara

  1. Ko li vama placa da ih ovako dizete u zvezde… daj ljudi budite realni, pa covek veze nema! I on i Radonjic, sto je trener Marseja i pokazao time sto ga daje bukvalno dzabe! Vi nas popustite malo, ne dizite u zvezde ljude koji to ne zasluzuju ni igrackim ni ljudskim kvalitetima! Hvala…

    0
    0
    Odgovori
    • Sto si ljubomoran brat mooojjjj?
      On je vec placen 60 miliona i opet ce a kad se bilo koji vas panj proda a ne oteraju ga iz kluba mozes da slavis i likujes!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter