3
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

UEFA KOMPLIKUJE SITUACIJU: Da li će Crvena zvezda morati da igra fudbal u ratnom stanju?

Objavljeno: 28.09.20 u 18:27

Tokom dana spominjale su se razne opcije.

Odlukom žreba za Ligu Evrope, crveno-beli su za protivnika izvukli ekipu Ararata iz Jermenije. Po programu utakmica je zakazana za četvrtak od 16:00h u Jermeniji. 

Ipak, situacija se znatno zakomplikovala. U Jermeniji je proglašeno ratno stanje. Uprava aktuelnog šampiona Srbije je poslala predlog da se meč odigra u Beogradu. To je samo jedna od opcija jer se i neutralni teren navodi kao potencijalno rešenje.

PROČITAJTE JOŠ: TEODOSIĆ PROPUŠTA START SEZONE U EVROKUPU: Povodom povrede oglasili su se ljudi iz Virtusa

UEFA još uvek razmišlja, ali ako do sutra ne promene odluku, Zvezda će putovati za Jermeniju. Konačna odluka biće doneta sutra u toku dana.

Videćemo kakva će biti konačna odluka UEFA čelnika.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

3 Komentara

  1. Danas je pogodjen civilni autobus u Jermeniji dronom. Ko garantuje da ne moze to isto da se desi na utakmici. Protiv Zvezde nisu hteli da dodju u Beograd, jer su navodno bili uplaseni zbog ratne situacije koja nije ni postojala. U Jermeniji je ratno stanje, sto podrazumeva zabranu ulaska stranih drzavljana, aviona, autobusa itd. Logicno je ili Beograd ili direktan plasman Zvezde u LE i to i Zvezda treba da zahteva.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bitko da smo mi sa Lesterom igrali u Beču zbog nepovoljne političke situacije.. a zamislite da je rat, pa diskvalifikacija naravno…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter