1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

STANOJEVIĆ NAKON UTAKMICE: ‘Jasnija mi je slika o tome šta nam je potrebno’

Objavljeno: 28.09.20 u 22:45

Partizan je na domaćem terenu savladao Bačku!

Crno-beli su u okviru 9. kola Superlige Srbije osvojili tri boda i vratili se na drugo mesto u domaćem prventsvu. Nakon utakmice za TV Arena Sport govorio je šef stručnog štaba kluba iz Humske.

Mnogo teže je bilo, nismo kontrolisali meč u potpunosti. Igrači su bili umorni i teški posle 120 minuta u Belgiji. Nismo bili na nivou, važna je pobeda i da odmorimo za sledeći okršaj. Morali smo da iskoristimo neke šanse u napadu, u odbrani da budemo čvršći i da ne dozvolimo Bačkoj da lako dolazi u našu trećinu. Umorni su momci, u nekom delu mogu da razumem ovo.

PROČITAJTE JOŠ: POBEDA PARTIZANA: Bačka pružila solidan otpor, crno-beli ipak bolji! (VIDEO)

Raduje me što sam upoznao igrače još više i uvideo koje slabosti imamo. Jasnija mi je slika šta moramo da dovedemo, odnosno šta nam je potrebno. Strepeo sam poslednjih 10 minuta, uvukla se neka nesigurnost. Ali teško je kad vam je protivnik na +9. Rekao sam igračima u poluvremenu da moramo da budemo strpljivi i da dobijamo osnovne duele, da pokušamo malo i preko boka da igramo i tako smo i postigli golove – rekao je Stanojević.

Na kraju je prokomentarisao da Stevanović nije bio spreman za ovaj duel.

-Nije bio spreman za ovaj meč, igrao je pod injekcijama i u Belgiji. Asana smo izmorili, jer je bio potrošen i igrao sve utakmice do sada. Mladi igrači su dobili šansu. Moraju svi bolje da iskoriste šansu, ali oni su mladi, tako da im ne zameram ništa –  dodao je iskusni trener.

FOTO: FK Partizan

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter