1
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

IZNENAĐENJE ZA MEČ SA ARARATOM: Evo koga je Dejan Stanković uvrstio u tim za utakmicu sezone!

Objavljeno: 28.09.20 u 10:25
Fudbaleri Crvene zvezde trebalo bi u četvrtak da odmere snage sa ekipom Ararata iz Jermenije u plej-ofu za Ligu Evrope, a na spisku igrača registrovanih za taj duel našao se i Mateo Garsija.

 

Junak crveno-belih iz Berna prošle sezone, kada je na debiju dao gol se prvi put u ovoj takmičarskoj godini se našao na spisku trenera crveno-belih Dejana Stankovića od 22 igrača koji konkurišu za evropsku utakmicu.

FOTO: FK Crvena zvezda

Takođe prvi put će za sastav konkurisati i jedan od ljubimaca ‘Delija’, Milan Pavkov. Napadač je odigrao nekoliko minuta u poslednja dva prvenstvena meča, protiv Voždovca je uspeo i da se upiše u strelce. Razlog što je Pavkov dobio priliku leži u tome što je sa spiska izostao povređeni Ričmond Boaći.

Takođe, interesantna je prijava Sekua Sanoga, iako on nema pravo nastupa zbog toga što je do sada zaradio tri žuta kartona.

Zvezdin spisak za meč sa Araratom:

Golmani: Borjan, Popović;

Odbrana: Gajić, Degenek, Pankov, Milunović, Rodić, Gobeljić;

Sredina: Ivanić, Kanga, Katai, Garsija, Petrović, Simić, Nikolić, Jovančić, Ben, Sanogo, Spiridonović;

Napad: Pavkov, Falćineli, Vukanović.

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Jel ovde neko jeo bunjike? Samo 6 defanzivaca, od toga Rodić i Gobeljić nespremni za celu utakmicu, a Degenek na izlazu ( nožda je bolje da i ne igra). Gde je Eraković? Šta znači Sanogo na spisku a nema pravo igranja ili Simić koji uopšte i ne igra?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter