Šef stručnog štaba crno-belih iz Beograda govorio je pred meč koji sutra očekuje njegovu ekipu.

Nakon poraza u kvalifikacijama za Ligu Evrope, Partizan se fokusirao na utakmice u domaćem prvenstvu.


-Juče smo trenirali i radili oporavak. Normalno, ostali igrači koji nisu igrali, imali su jači trening. Nemamo vremena za neke jače treninge, ali naravno prilagođavamo se, znači nam ovaj jedan dan što su nam dozvolili iz Zajednice superligaša i hvala Bački što se složila sa tim, kako bi smo sutra bili odmorniji.

Bačka igra disciplinovano, kao i sve ekipe. Igraju sa dva napadača i mogu da budu opasni na bočne lopte. Fokus, ozbiljnost, svaki protivnik nam je važan i potreban je maksimalan pristup. I da nismo ispali iz Evrope moramo da imamo fokus na domaće prvenstvo. To je naša baza i prioritet. Nisam stigao još da upoznam sve igrače. Igraće najspremniji i biće prilike da neki drugi igrači dobiju šansu – rekao je poznati trener.

Pričao je o zdravstvenoj situaciji u ekipi.

Sadik nije spreman 100 odsto, Urošević je imao problem, Lutovac i Vitas se vraćaju. Videćemo danas posle treninga celokupnu situaciju – izjavio je Stanojević.

Na kraju je prokomentarisao situaciju o dolasku Miloša Jojića i odlasku mladog talentovanog Filipa Stevanovića.

Ja bih voleo Jojića u timu, ali to nije lako jer on ima svoje planove i ambicije. Voleo bih da Stevanović ostane do 23. godine, ali teško će on dočekati u Partizanu i sledeći rođendan kako trenutno stvari stoje – zaključio je stručnjak.

FOTO: FK Partizan