3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

TRENER PARTIZANA ISKREN: ‘Voleo bih Jojića u timu, teško da će Stevanović ostati’

Objavljeno: 27.09.20 u 17:51

Šef stručnog štaba crno-belih iz Beograda govorio je pred meč koji sutra očekuje njegovu ekipu.

Nakon poraza u kvalifikacijama za Ligu Evrope, Partizan se fokusirao na utakmice u domaćem prvenstvu.

-Juče smo trenirali i radili oporavak. Normalno, ostali igrači koji nisu igrali, imali su jači trening. Nemamo vremena za neke jače treninge, ali naravno prilagođavamo se, znači nam ovaj jedan dan što su nam dozvolili iz Zajednice superligaša i hvala Bački što se složila sa tim, kako bi smo sutra bili odmorniji.

Bačka igra disciplinovano, kao i sve ekipe. Igraju sa dva napadača i mogu da budu opasni na bočne lopte. Fokus, ozbiljnost, svaki protivnik nam je važan i potreban je maksimalan pristup. I da nismo ispali iz Evrope moramo da imamo fokus na domaće prvenstvo. To je naša baza i prioritet. Nisam stigao još da upoznam sve igrače. Igraće najspremniji i biće prilike da neki drugi igrači dobiju šansu – rekao je poznati trener.

Pričao je o zdravstvenoj situaciji u ekipi.

Sadik nije spreman 100 odsto, Urošević je imao problem, Lutovac i Vitas se vraćaju. Videćemo danas posle treninga celokupnu situaciju – izjavio je Stanojević.

Na kraju je prokomentarisao situaciju o dolasku Miloša Jojića i odlasku mladog talentovanog Filipa Stevanovića.

Ja bih voleo Jojića u timu, ali to nije lako jer on ima svoje planove i ambicije. Voleo bih da Stevanović ostane do 23. godine, ali teško će on dočekati u Partizanu i sledeći rođendan kako trenutno stvari stoje – zaključio je stručnjak.

FOTO: FK Partizan

0
0

3 Komentara

  1. Stanoje, prestani da kmecis za pojacanjima jer imas covece timcinu,aloooo:timcinu! I trazis pojacanja?! Jesi li ti gledao kako je ovaj isti tim igrao Ligu Evrope prosle sezone?
    Sta ce ti Jojic? Je li on bolji od SUme? Nema sanse da jeste, Suma je za njega profesor fudbala!
    Ako Suma ne moze igrati,problem je lako resiv :postavis Nathka napred a Scekica u par sa Zdjelarom i to je to. Ti meni covece izgledas na osnovu ove price (i nekih ranijih) kao obican goofy! stavljas povredjene igrace u tim a Sumu oporavljenog ne stavljas u tim protiv Sharlroe? ! Ti si polupao loncice ili si to namerno uradio kao osvetu Klubu za ranija neka desavanja.
    Uprava kluba treba da uzme dizgine u svoje ruke i stvari dovede u red,po cenu ozbiljnih rezova! I to bez oklevanja.Ovo moje direktno obracanje tebi je zbog moje ozlojadjenosti i igrom tima i stalnog kmecanja za pojacanjima,dakle sve u dobroj nameri jer volim ovaj klub. I nisam, naravno jedini,prvi i poslednji koji ce ti to reci!
    Ovo mi lici na trazenje alibija unapred i unazad sto je nesto najgore za trenera koji vodi ekipu cela tri meca! Zacepi i POCNI DA STVARAS,covece! RADI,bog ti je dao da su te u Klubu hteli! Vrlo sam realan, i dozlogrdio si kuknjavom.
    Ako izgubis od Cerge ,slobodno se pokupi, to ti znas sta sledi! A ja ti u sadasnjoj konstelaciji snaga nikad ne bih doveo Jojica. Doveo bih ti jednog vrlo dobrog desnog beka a Miljka bih poslao na pozajmicu u Palilulac! I za njega si ti kriv, niko drugi,koji ce ti on,?!

    0
    0
    Odgovori
    • Jesam Partizanovac, ali i realan čovek. Stevanović nije igrač od kraja prošle sezone. Voda mu je ušla u uši i to svi vide. Prodati ga dok još može za njega da se uzme dobar novac

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter