0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

GAVRIĆ NAKON JUČERAŠNJE POBEDE: Moji golovi dolaze kao rezultat našeg timskog rada!

Objavljeno: 27.09.20 u 15:21

Po nekom nepisanom pravilu navijači Crvene zvezde navikli su da posle pobede crveno-belog tima slave golove Željka Gavrića.

Mladi fudbaler crveno-belih sinoć je postigao novi pogodak u Zvezdinom dresu koji je bio pokretač izabranika Dejana Stankovića ka novoj, devetoj uzastopnoj pobedi ove sezone u Superligi Srbije.

Moram da kažem da je sinoć ponovo igra čitave ekipe bila odlična. Drago mi je što moji golovi upravo dolaze kao rezultat našeg timskog rada. Zadovoljan sam igrom, kao i novim golom, koji mi znači zbog samopouzdanja. Idemo dalje, sada se okrećemo novoj utakmici koja nas očekuje i sve ćemo dati kako bi stigli do zacrtanog cilja – rekao je Gavrić.

PROČITAJTE JOŠ: UMESTO ODLASKA, NOVI UGOVOR: Uroš Račić potpisao za Valensiju, nećete verovati koliko sada vredi bivši fudbaler Crvene zvezde!

Mladi brzonogi fudbaler se i sam našalio da će navijačima dosaditi njegove izjave posle meča.

Ne treba da stanemo. Moramo nastaviti sa ovakvim efikasnim partijama. Ponavljam, mnogo mi je drago što kao ekipa postižemo odlične rezultate i treba tako i da nastavimo. Verujem da su navijači uz nas, videli smo i sinoć da su nam pružili podršku. Zbog njih i igramo fudbal, kako bi im doneli radost. Sigurno je da ću se boriti da i u četvrtak postignem pogadak, ali je najvažnije da pobedimo i uđemo u Ligu Evrope, a gol ako dođe – dođe – podvukao je Željko Gavrić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter