2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

CRNO-BELI PRODAJU NAPADAČA: Sve je izvesnije da će Sadik napustiti Humsku, a evo gde ide i za koliko!

Objavljeno: 27.09.20 u 11:15

Nakon ispadanja iz kvalifikacija za Ligu Evrope, crno-beli su ‘primorani’ da nekoliko igrača stave na transfer listu.

Kako trenutno stoje stvari, Umar Sadik bi do kraja ovog prelaznog roka trebalo da napusti ‘Humsku’. Nova destinacija za nigerijskog napadača biće Belgija.

Za Sadika su odavno zainteresovani evropski klubovi, još dok je na klupi crno-belih sedeo Savo Milošević, pisalo se da Sadik neće otići ispod 15.000.000 evra, međutim, poraz od Šarloa prepolovio je cenu visokog napadača. Za Sadika je zainteresovan belgijski klub Briž.

Ovo nije ništa novo, već duže vreme postoji ‘konekcija’ na relaziji Beograd – Briž, pogotovo posle polufinala Kupa Srbije, kad je Sadik bio najbolji igrač meča sa Crvenom zvezdom.

Tadašnja cena za Sadika iznosila je 15.000.000 evra, dok su Belgijanci govorili da za usluge nigerijskog napadača ne mogu da izdvoje više od 7.000.000 evra, da bi u direktnoj komunikaciji sa čelnicima Partizana saopštili da za potpis sjajnog napadača mogu da iskeširaju 7.500.000 evra.

PROČOTAJTE JOŠ: PONOVO JE U SJAJNOJ FORMI: Bivši fudbaler Partizana nastavlja da ‘trese’ mreže!

Ono što koči ovaj transfer jeste namera Belgijanaca da obeštećenje crno-belima proslede u ratama. Prema nekim informacijama, da uplate razvuku u naredne dve godine, što crno-beli ne žele.

Do kraja prelaznog roka ostalo je još desetak dana, prostora još uvek ima, međutim sve izvesnije deluje da će jedan od najboljih fudbalera ‘parnog valjka’ ipak napustiti glavni grad Srbije.

FOTO: FK Partizan

0
0

2 Komentara

  1. Ama ljudi koga mi lazemo pa Sadik ne moze pretrčati 20 metara da se ne spotakne kakvi mulioni kakvi bakrači ako neko da 500000 za njega biče dobro pa jeste li vi svjesni kakav se igrač moze kupiti 7 a kamoli 15 mil pa Suma je kupljen za 1,7 mil ev 10 puta je bolji od Sadika koga mi ovdje lazemo,, sami sebe izgleda

    0
    0
    Odgovori
  2. Ionako hoda kao da nosi štikle a ne kopačke. Taj čovek ne ume ni da trči ni da šutne loptu kako treba. S njim nek im uvale i Asana. Taj samo trči ko muva bez glave. Zamišlja da je Usein Bolt.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter