0
Evropske lige

FOTO: Twitter/printscreen

REAL POSLE PREOKRETA SAVLADAO BETIS: Luka Jović iznudio crveni karton, Madriđani sa ‘kreča’ došli do pobede (VIDEO)

Objavljeno: 26.09.20 u 23:40

Fudbaleri Real Madrida pobedili su u gostima Betis 2:3 (2:1) u utakmici 3. kola LaLige.

U meču na stadionu ‘Benito Viljamarin’, viđen je fantastičan fudbal, a veliki doprinos imao je i srpski as Luka Jović.

Naš reprezentativac, iako je u prvom poluvremenu nije bio zapažen, u nastavku je okrenuo situaciju kada je zbog faula nad njim isključen Emerson.

Madriđani su poveli u 14. minutu. Benzema je prošao po desnoj strani, uputio je loptu pred gol, pravo na nogu Federika Valverdea, koji je bio siguran.

Serhio Ramos je imao veliku šansu, ali je levom nogom sa svega nekoliko metara šutirao pored gola. Uzvratio je Nabil Fekir, koji je sa 15 metara šutirao takođe pored stative. 

Izjednačenje Betisa usledilo je u 35. minutu nakon što je Kanales odlično centrirao, a Mandi glavom savladao Kurtou. Dva minuta kasnije bilo je 2:1 za domaće. Emerson je šutirao u bliži ugao i po drugi put poslao loptu ize leđa Belgijanca.

Prvo poluvreme je završeno još jednom šansom Benzeme, međutim, promene rezultata nije bilo.

Kraljevski klub je izjednačio u 50. minutu. Karvahal je oštro centrirao, Jović je zakasnio, ali ne i Emerson, koji je u nameri da onemogući Benzemu loptu poslao u svoju mrežu. Utisak je da je Francuz bio u ofsajfu, ali VAR je potvrdio pogodak gostujućeg tima.

U 52. minutu Benzema je postigao gol, usporeni snimak je pokazao da je bio u ofsajdu, ali sudija se ni po jednom osnovu nije oglasio.

Sredinom drugog poluvremena Betis je ostao sa igračem manje jer je Emerson odgurnuo Jovića u stopostotnoj šansi nakon što je Benzema asistirao, a Srbin grudima sjajno dao for i krenuo sam ka golu tima iz Sevilje.

Emerson je posle pregledanog snimka dobio direktan crveni karton, a Ramos je dobro šutirao sa 18 metara, ali malo pored gola.

Andalužani su i sa igračem manje pokušavali da dođu do vođstva, a Karvaljo je u 76. minutu opasno zapretio.

Ipak, tri boda otišla su u Madrid zahvaljujući odluci sudije da pokaže na belu tačku. Naravno, i ovoga puta konsultovan je VAR. Bartra je dobio žuti karton, a Real penal, koji je Ramos rutinskim udarcem po sredini gola pretvodio u pobedu svog tima.

https://www.youtube.com/watch?v=QJ7t2ncsYQ8

La Liga, 3. kolo:

Subota:

Alaves – Hetafe 0:0

Valensija – Ueska 1:1

Vas 38 – Siovas 63

Elče – Real Sosijedad 0:3

Portu 55, Januzaj 77p, Lopes 90+4

Betis – Real Madrid 2:3

Mandi 35, Karvaljo 37 – Valverde 14, Emerson 48ag, Ramos 82p

Nedelja:

12.00 Osasuna – Levante
14.00 Eibar – Atletik Bilbao
16.00 Atletiko Madrid – Granada
18.30 Kadis – Sevilja
18.30 Valjadolid – Selta
21.00 Barselona – Viljareal

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

FOTO: Twitter/printscreen

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter