0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport/Aleksandar Ilić

NOVI OTKAZ U SUPERLIGI SRBIJE: Nakon jučerašnjeg debakla, Radnički ostao bez trenera!

Objavljeno: 26.09.20 u 12:09

Fudbaleri Voždovca savladali su sinoć ekipu Radničkog iz Niša ubedljivim rezultatom 5:0 u okviru devetog kola Superlige Srbije, a više o tome pročitajte OVDE.

Nakon takvog debakla Radničkog iz Niša, ekipa sa ‘Čaira’ će morati da potraži novog trenera. Iako je Radnički krenuo sjajno u novu sezonu, odjednom je sve krenulo nizbrdo.

Jučerašnji poraz doveo je do toga da klupu Radničkog napusti Radoslav Batak, saznaje ‘MaxBet sport’. On se sa sada već bivšim klubom rastao sporazumno.

PROČITAJTE JOŠ: PLAKAO JE KAO MALO DETE: Fejsa se na dirljiv način oprostio od Benfike, emocije su bile toliko velike da nije mogao da zadrži suze! (VIDEO)

Ostaje da vidimo ko će da zameni Bataka na klupi Radničkog. Radoslav Batak radio je kao pomoćni trener u tajlandskim klubovima Buriram junajted i Sisaket, da bi 23. aprila 2017. preuzeo Vojvodinu. Na klupi novosadskog kluba se zadržao do 30. juna iste godine, kada je smenjen nakon utakmice protiv Ružomberoka u kvalifikacijama za Ligu Evrope. On je na 12 utakmica ostvario učinak od pet pobeda, četiri remija i tri poraza, uz gol razliku 10:8.

U februaru 2020. je postavljen za trenera Radničkog iz Niša.

FOTO: HotSport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter