1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DEJAN STANKOVIĆ: Dobro smo spremili meč, odlična motivacija za duel u Jerevanu! (VIDEO)

Objavljeno: 26.09.20 u 20:30

Crvena zvezda je bila ubedljiva protiv lučanske Mladosti u okviru devetog kola Superlige Srbije i trijumfovala rezultatom 4:0, a zadovoljan pristupom, motivacijom kao i igrom njegovih pulena je šef stručnog štaba Dejan Stanković.

– Dobro smo spremili meč. Čestitao bih igračima, jer nije lako biti u ritmu gde se stalno igraju utakmice, a s druge strane mora da se misli o oporavku, igračima koji izlaze iz povrede, o minutaži… Zaista smo bili inteligentni i borbeni, te uspeli da odnesemo bodove sa tradicionalno neugodnog gostovanja u Lučanima. Dobro smo delovali na terenu i bili sigurni tokom devedeset minuta – počeo je Stanković.

PROČITAJTE JOŠ: ZVEZDIN ‘POKER’ PRED MEČ SEZONE: Crveno-beli rutinski savladali Mladost uz nove golove Falćinelija i Gavrića! (VIDEO)

Šef stručnog štaba crveno-belih je predvideo da će Pankov postići pogodak kod prekida iz 70. minuta.

– Imao sam osećaj da će se Pankov upisati u strelce, ali to je zato što verujem u prekide. Kazneni udarci su stvar dobre organizacije, koncentracije i hrabrosti. Momci koji izvode prekide imaju kvalitet, u stanju su fenomenalno da centriraju, a našim skakačima je da veruju u sebe, pronađu prostor i postignu pogodak.

Optimista je Stanković pred duel sa Araratom koji je na programu u četvrtak.

– Današnji meč je odlična motivacija za duel u Jerevanu. Ovo nam donosi mir. Favoriti smo u Jermeniji, očekujem dobru utakmicu, a cilj je jasan – pobeda i Liga Evrope – zaključio je Stanković.

 

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Ovo nije bilo bas tako dobro kao sto rezult kaze.opet bez jakog presinga na njihov zadnji red.ako kairatu dozvolimo da lakp iznosi loptu iz zadnje linije nema sta da trazimo,a oni su najaci na sredini.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter