0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ALEKSANDAR KATAI: Gol za suprugu i novorođenog sina

Objavljeno: 26.09.20 u 21:15

Strelac drugog gola na utakmici 9. kola Superlige protiv Mladosti bio je Aleksandar Katai, koji se tako izjednačio sa Mirkom Ivanićem po broju postignutih golova ove sezone.

Takođe, Katai je ovaj gol posvetio svojoj supruzi i novorođenom sinu.

– Porodica mi je uvek na prvom mestu. Dobio sam drugog sina i zaista sam presrećan. Imam više povoda za slavlje. Sa druge strane večeras smo ostvarili veoma bitnu pobedu. Nastavljamo dalje, idemo ka našem cilju koji je odavno poznat, a to je ulazak u grupnu fazu Lige Evrope – naglasio je Katai.

Zvezdina desetka ne krije da mu je bilo veoma čudno jer nije bio uz suprugu prilikom porođaja.

– Moram priznati da mi je bilo veoma teško, pošto nisam mogao da budem uz suprugu danas pri porođaju. Dosta je čudno kada sam daleko od porodice, ali kada mi je javila da je sve prošlo kako treba, bio sam miran i mogao sam fokusirano da odigram meč.

Katai ne krije da celom klubu meč u plej-ofu za Ligu Evrope mnogo znači, kao i da veruje da će njegov tim igrati grupnu fazu.

– Svi znamo kakva su očekivanja. Utakmica koja nas očekuje u četvrtak je najbitnija u sezoni. Svima nama, kako igračima, celom klubu, tako i navijačima, meč sa Araratom mnogo znači. Daćemo naš maksimum, imamo kvalitet i verujem da ćemo ispraviti grešku sa Kipra i da ćemo od oktobra igrati grupnu fazu Lige Evrope – zaključio je Zvezdin mađioničar sa loptom Aleksandar Katai.

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter