4
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

SVIM SRCEM SAM ŽELEO U PARTIZAN, ALI ME SE NISU SETILI: Ljubimac Grobara emotivno o povratku u Humsku, Stanojeviću, ispadanju iz kvalifikacija za LE!

Objavljeno: 25.09.20 u 17:48

Ne postoji Partizanovac koji njega ne bi želo da ponovo vidi u crno-belom dresu.

Ako nekoga navijači Partizana obožavaju, to je sigurno Lamin Dijara. Senegalski napadač je ogroman trag ostavio u Humskoj, svojim zalaganje, utakmicama, golovima…

On se oglasio nakon ispadanja Partizana iz kvalifikacija za Ligu Evrope.

– Biće teško. Opet ćemo morati da jurimo Zvezdu. Sigurno će prodati Sadika, možda i još nekog, jer treba naći pare. Uvek ista priča kad je Partizan u pitanju. Ako se ne prođe dalje, nema para, pa sve mora novo i ispočetka. Sada su doveli Aleksandra. On je odličan trener – rekao je Dijara u razgovoru za sajt ’24sedam’.

Na pitanje da li bi se vratio u Partizan, Dijara je jasno odgovorio.

Ja sam svim srcem to želeo, ali niko se nije setio da me pozove. A svaki ozbiljan klub morao bi da ima bar tri napadača. Ništa neće biti od mene i Partizana, iako bih voleo da sam sad tamo.

PROČITAJTE JOŠ: OGLASIO SE SUMA: ‘Mnogo mi je žao što smo ispali, nisam bio spreman za 90 minuta’

Što se tiče Miljkovića koji se nedavno vratio među crno-bele, senegalski napadač je povukao jasnu paralelu.

– Ne, ne, nismo isti Miljko i ja. Znate, kako ono tamo kažete – Partizanovo dete. E, Miljko je Partizanovo dete, a ja sam naučio da se oni gledaju drugačije. Osećam isto kao da sam Partizanovo dete. I za navijače sam isto to, ali oni, koji donose odluke, za njih sam stranac, Senegalac. Tako je, nažalost – zaključio je Dijara.

Bez obzira što ima 36 godina, Dijara ne želi još uvek da završi karijeru.

– Kažu mi ‘imaš 36, vreme je da završiš’, ali meni se još ne završava. Što? Zato što neki misle da ne treba čovek od 36 godina da igra i dalje. Ja se super osećam, nego me sad malo nervira i ova korona. U trening centru u Antaliji, gde vežbam, pojavila se korona, pa već dve nedelje nisam u ozbiljnom treningu.

FOTO: HOTSPORT

0
0

4 Komentara

  1. Ma, samo ti dodji, Partizan je inace dom staraca. Evo ga tu Stojke zvani mrtav konj (zbog refleksa), pa evo Natho. Ima tu jos ispisnika, ne bi tu bio visak.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter