1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

OGLASIO SE SUMA: ‘Mnogo mi je žao što smo ispali, nisam bio spreman za 90 minuta’

Objavljeno: 25.09.20 u 13:18

Strelac gola za crno-bele se oglasio nakon poraza.

Celom timu, kao i Sejdubi Sumi je poraz teško ‘pao’. Partizan neće igrati u Ligi Evrope ove sezone.

-Mnogo mi je žao što smo ispali iz Evrope,jer smo pokazali da pre svega možemo da se nosimo sa ekipama poput Šarloa.
Pre odlaska za Belgiju svi su komenatarisali koliko je Šarloa jak tim,da imaju šest utakmica bez poraza,da imaju tim koji je već nekoliko godina zajedno u koji se ozbiljno ulaže i zna se ko su u Belgijskom prvenstvu,dok sada kada je Partizan odigrao dobro čujem komentare kako Šarloa nije nešto…

Pa ne može jedan tim da danas bude najbolji,a sutra da ne znaju ništa ,već smo mi našom igrom njima parirali i pokazali da možemo – rekao je Suma.

Zašto ste odigrali dva različita poluvremena?

– Igrate u gostima,njihovi svi igrači su izuzetno brzi,visoki… Želeli smo i da oborimo ritam utakmice da se ne bismo jurili po terenu sa njima i tako samo izgubili snagu. Spremni su,prebrzi.. Znali smo da moramo i možemo bolje što se i pokazalo u drugom poluvremenu.

Što se tiče mene,ja nisam bio spreman za 90 minuta i to je bio dogovor sa šefom od starta.Imao sam kartone,nisam igrao i želeli smo da mojim ulaskom dobijemo ono više u situaciji koja je bila potrebna.

Svi smo dali zaista više od maksimuma i bilo bi nam lakše da smo izgubili na penale nego sa dva šuta na gol ,jer smo bili bolji. Pokazali smo da možemo,da predano radimo i da smo konkurentni ne Evro sceni.
Okrećemo se domaćem prvenstvu, moramo i radićemo još jače. Potrebno je vreme, ali ćemo dati maksimum kao sinoć – zaključio je iskusni vezista.

FOTO: FK Partizan

0
0

1 Komentara

  1. Za Sumu su svi igraci visoki, tako da je to glupo spominjati. Oni brzi i visoki, a ko igra u Partizanu? Niski i spori? I kad ce Suma imati kondiciju za 90 minuta?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter