1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ODRŽANA KONFERNCIJA ZA MEDIJE NA STADIONU ‘RAJKO MITIĆ’: ‘Prvo Mladost, pa tek onda Ararat’

Objavljeno: 25.09.20 u 15:48

Pomoćni trener Crvene zvezde Nenad Milijaš, govorio je danas na konferenciji za medije.

Mladost iz Lučana sutra dočekuje crveno-bele na svom terenu.

Očekuje nas teško gostovanje, igramo protiv Mladosti iz Lučana, poznato je da oni igraju dobro kod kuće. Svesni smo da da neće biti lako, ali isto tako postoji velika želja i znamo šta nam je cilj, a to su nova tri boda u prvenstvu. Dueli pred evropske utakmice su uvek teški, međutim, koncentrisani smo samo na ovaj meč i verujem da ćemo uspeti da dođemo do pobede. Sve zavisi od nas, analizirali smo način njihove igre i ukoliko uđemo dobro u meč verujem da neće biti problema da ostvarimo i devetu pobedu u prvenstvu – rekao je Nenad Milijaš.

Nakon toga sledi meč u odlučujućem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Moramo da se koncentrišemo na Mladost, trenutno nam je samo ta utakmica u glavi. Ispratili smo meč Ararat – Celje, znamo da ćemo igrati protiv Ararata, al i pored toga prvo razmišljamo o utakmici u prvenstvu, pa se okrećemo pripremi evropskog duela – ističe legendarni fudbaler.

Zvezda ulazi u veoma naporan ritam i period sa punu mečeva u kratkom vremenskom intervalu.

Tri različita meča nas očekuju u narednom periodu, ali u svakoj imamo isti cilj a to je pobeda. Svaka sledeća utakmica je najbitnije, Crvena zvezda je klub u kome nema manje važnih utakmica, mi smo kao i igrači svesni toga i na taj način razmišljamo. Što se tiče sutrašnjeg sastava svi su zdravi sem Boaćija, Sanogo je imao problem sa zglobom, ali ono što je sigurno je da će najboljih jedanaest izaći na teren. Popričaćemo sa svima videćemo kako se ko oseća a zatim odlučiti ko će početi meč.

PROČITAJTE JOŠ: TIM PRED START TURNIRA: ‘Novak i Rafa su favoriti gde god se pojave’

Ova ekipa je pokazala igrama i rezultatima da može mnogo više, sigurno da iz utakmice u utakmicu igraju sve bolje. Ceo stručni štab uključujući i mene veruje u njih i siguran sam da će sa vremenom to biti na dosta višem nivou. Imamo veliki broj kvalitetnih igrača, koji svojim treniranjem i zalaganjem zaslužuju šansu. Oscilacija ima, ali se trudimo da igrači koji su najspremniji i psihički i fizički počnu utakmicu – zaključio je pomoćnik Dejana Stankovića.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Sto se tice ovih kvalifikacija za Evropu, ajde sto se igra po jedna utakmica, ali moglo se bar malo organizovanije. Paradoks je recimo da je Ararat sve utakmice igrao kod kuce, a Zvezda na 3 od 4 gost. Nije vazno sad, gotove su kvalifikacije, ali bi UEFA prliikom zrebanja trebala da napravi to ravnopravno. Na primer, ako je neko imao 2 utakmice kao domacin, mora trecu kao gost i obrnuto. Ili da se igra sve na neutralnom terenu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter