Geret Bejl se vratio na mesto uspeha!

U pitanju je pozajmica iz Real Madrida, a reprezentativac Velsa je srećan zbog toga.


-Posle svega što se desilo ne žalim ni za čim. Sve ružno što je rečeno ili urađeno meni neka ide na čast onome ko je to uradio. Meni je najbitnije da sam čist pred samim sobom i svojom porodicom. Šta će ostali misliti me već ne zanima – rekao je Bejl za Skaj Sport.

Geret kaže da je sazreo kao čovek za vreme koje je proveo u Madridu.

-Odlazak u drugu zemlju, gde vlada neka drugačija kultura i privikavanje na tamošnji život je bio deo odrastanja koji nema veze toliko sa fudbalom. Ne mogu da kažem da nije bilo raznih izazova i u fudbalskom smislu. Dok sam na terenu čujem kako mi ljudi zvižde, to nije bilo prijatno, ali je pomoglo da odrastem i naučim da se nosim sa pritiskom- dodao je fudbaler.

Velšanin je trenutno u procesu oporavka od povrede.

-Vredno treniram i čekam da se oporavim. Žao mi je što moja prva utakmica posle povratka u Totenhem neće biti pred navijačima zbog situacije sa koronom, jer sam video da su srećni zbog mog povratka. Siguran sam da bi nam pružili posebnu energiju. Želim da iskoristim svoje znanje i pomognem ekipi da se unapredi, ali želim i dalje da radim na sebi. Radujem se novoj sezoni i igranju fudbala – zaključio je reprezentativac Velsa.

FOTO: YouTube screenshot