0
Domaći fudbal

DVA BITNA POTPISA NA ‘MARAKANI’: Zvezda osigurala ‘desetke’ za budućnost!

Objavljeno: 25.09.20 u 16:18

Crvena zvezda je danas produžila vernost sa talentovanim Matejom Bačaninom, dečakom rođenim 2003. godine, ali i potpisala profesionalni ugovor, takođe sa plejmejkerom, ali dve godine mlađim – Matejom Radonjićem.

Mateja Bačanin je u Crvenu zvezdu stigao još u aprilu 2012. godine iz Smedereva. Godinama se profilisao kao jedan od najtalentovanijih fudbalera rođenih 2003. godine, a u veznom redu može da pokriva sve pozicije, iako se najbolje snalazi iza napadača.

On je pre tri godine potpisao prvi profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom, a danas ga je produžio. Bačanin je fenomenalan ove sezone i jedna od glavnih uzdanica trenera Marka Neđića, s obzirom na to da je prvi strelac Omladinske lige Srbije sa devet postignutih golova.

Velika je čast produžiti ugovor sa najvećim klubom na Balkanu. Ovo je veliki podsticaj za mene da treniram još predanije i probam da stignem do prvog tima Crvene zvezde, što je moj veliki san, a želja mi je i da postignem gol u večitom derbiju. Nastaviću da radim kao i do sada i siguran sam da će biti još golova – istakao je Bačanin.

PROČITAJTE JOŠ: AMERIKANAC STIGAO U ZVEZDU PRED POČETAK SEZONE: Novi centar u redovima crveno-belih

Mateja Radonjić je ovog leta pojačao Crvenu zvezdu, stigao je iz Niša i važi za jednog od najtalentovanijih fudbalera u svom godištu. Rođen je 2005. godine i radi se o igraču sa sjajnim plejmejkerskim sposobnostima koje je već počeo da pokazuje u dresu naše kadetske selekcije, pod komandom trenera Srđana Stojčevskog.

Ispunjenje dečačkog sna. Ovo mi je velika želja od malih nogu i presrećan sam što mi se ispunilo to da potpišem ugovor sa Crvenom zvezdom. Voleo bih da debitujem pred punom Marakanom i da postignem gol u derbiju. Do tada, ima još posla, a prvi cilj je da osvojimo titulu u Kadetskoj ligi Srbije. Želeo bih da se zahvalim porodici, prijateljima, treneru i saigračima što sam danas ovde – rekao je Radonjić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter