0
Fudbal

FOTO: FSS

SELEKTOR SAOPŠTIO SPISAK, IMA IZNENAĐENJA: Evo na koga Tumbaković računa u najvažnijim mečevima

Objavljeno: 24.09.20 u 09:48

Na spisku nema igrača iz domaćeg prvenstva.

Reprezentaciju Srbije 8. oktobra očekuje duel polufinala baraža za EP . Nakon toga nacionalni tim očekuju i dve utakmice u okviru Lige nacija. 

Protivnik u baražu biće ekipa Norveške, a meč se igra u Oslu.  Tri dana kasnije u Beograd dolazi Mađarska selekcija, a 14. oktobra sledi gostovanje u Turskoj. 

Zanimljiv podatak jeste da se Luka Milivojević ponovo nalazi na spisku selektora Tumbakovića, a tu je i bivši fudbaler Zvezde Mihailo Ristić.

Za vreme prethodnog reprezentativnog okupljanja selekcija Srbije zabeležila je jedan poraz i jedan nerešen rezultat u o okviru grupne faze Lige nacija.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković odredio je spisak igrača na koje će računati za utakmicu plej-ofa Lige nacija protiv Norveške 8. oktobra, kao i za duele koje Orlove očekuju nekoliko dana kasnije protiv Mađarske i Turske u novom izdanju pomenutog takmičenja!

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана 24. Сеп 2020. у 12:38 PDT

FOTO: FSS

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter