0
Evropske lige

ČELSI SE NE ŠALI: Lampard gradi strašan tim!

Objavljeno: 24.09.20 u 12:22

Dugo se čekalo na ovaj transfer.

Senegalski golman Eduard Mendi je novo pojačanje londonskog kluba. Ovaj talentovani igrač je prešao iz francuskog prvoligaša Rena i potpisao petogodišnji ugovor za ekipu sa stadiona ‘Stamford Bridž‘.

– Uzbuđen sam što ću se priključiti Čelsiju. Za mene je ostvarenje sna što ću biti deo ovog tima i što ću raditi sa Frenkom Lampardom. Radujem se upoznavanju saigrača. Jedva čekam da im se priključim – izjavio je Mendi.

PROČITAJTE JOŠ: UEFA DOZVOLILA PRISUSTVO NAVIJAČA: Večeras ipak sa publikom

Čelsi se ozbiljno uključuje u trku za osvajanje Premijer lige s obzirom na to da je ovaj talentovani golman već peto veliko pojačanje od početka prelaznog roka. Lampardovoj ekipi su se već priključili Hakim Zijeh, Timo Verner, Ben Čilvel, Kai Haverc i Tijago Silva.

– Čim su Petr Čeh i naš tehnički tim identifikovali Eduarda kao najboljeg golmana za našu ekipu, želeli smo da ga dovedemo – rekla je direktorka Marina Grankovskaja.

Još uvek nije izvesno ko će biti prvi čuvar mreže ‘Plavaca‘ jer su, pored Mendija, u trci za to mesto i Kep Arizabalag i Vilijem Kabaljer.

 

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter