1
Evrokupovi

OLIMPIJAKOS ZNA SA OMONIJOM: Gotove utakmice četvrtog kola

Objavljeno: 23.09.20 u 23:44

Bitna pobeda za ekipu iz Grčke.

Fudbaleri crveno-belih iz Pireja slavili su na svom terenu protiv ekipe Omonije rezultatom 2:0.

Golove za Olimpijakos postigli su Valbuena u 69. minutu sa bele tačke i napadač El Arabi u 92. minutu. Domaća ekipa je bila bolja tokom cele utakmice. Opravdali su ulogu favorita i sa odličnim rezultatom čekaju revanš na Kipru.

 

Molde iz Norveške je odigrao nerešeno na svom terenu sa ekipom Ferencvaroša iz Mađarske. Na toj utatkmici je viđena prava goleada. Konačan rezultat je bio 3:3.

PROČITAJTE JOŠ: KAKVA MAJSTORIJA NA SRPSKIM TERENIMA: Postignut gol iz kornera

Golove za domaće su postigli Džejms, Eijkrem i Elingsen. Strelci za ekipu iz Mađarske bili su Boli, Uzuni i Haratin u samom finišu meča. Dobar rezultat za gostujuću ekipu, pred utakmicu koja ih očekuje sledeće nedelje i koja će odlučiti ko ulazi u najelitnije fudbalsko takmićenje u Evropi.

 

Treća utakmica za večeras odigrala se u Belgiji. Domaći Gent je dočekao Dinamo iz Kijeva. Ukrajinci zadovoljni idu kući jer su ostvarili pobedu rezultatom 1:2. Imaju veliku prednost pred revanš u Ukrajini za sedam dana.

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE PRAVI HIT: Legendarni fudbaler zaigrao na najvećoj sceni sa 53 godine

Domći su od 53. minuta imali igrača manje na terenu jer je Bezus zaradio dva brza žuta kartona u intervalu od tri minuta. 

FOTO: YouTube screenshot

0
0

1 Komentara

  1. Kako se ovi naši ne domogoše dve utakmice,,, šteta a bili su tako blizu, a tako daleko,,, ne bi morali da krešu plate pomoćnim radnicima,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter