0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

NOVOSADSKA ‘STARA DAMA’ JE SPREMNA: Voša doputovala u Lijež (VIDEO)

Objavljeno: 23.09.20 u 15:49

Fudbaleri Vojvodine doputovali su u Lijež, gde ih sutra očekuje meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv belgijskog Standarda.

Posle prijatnog dvočasovnog čarter leta sa aerodroma ‘Nikola Tesla’, ekspedicija FK Vojvodina je na aerodrom u Liježu sletela oko 11:30 časova, a već u 12:15 sati svi članovi ekspedicije smestili su se u hotel sa četiri zvezdice ‘Van der Valk’, u kojem će biti smešteni u toku današnjeg i sutrašnjeg dana.

Šef stručnog štaba Nenad Lalatović je odlučio da u Lijež doputuju sledeći igrači: Goran Vukliš, Nemanja Toroman, Aranđel Stojković, Siniša Saničanin, Mladen Devetak, Đorđe Đurić, Slavko Bralić, Stefan Đorđević, Nikola Andrić, Vladimir Kovačević, Nikola Drinčić, Ognjen Đuričin, Miodrag Gemović, Dejan Zukić, Petar Bojić, Miljan Vukadinović, Bogdan Mladenović, Novica Maksimović, Nemanja Čović i Momčilo Mrkaić.

Zajedno sa njima i članovima stručnog štaba, u Lijež su doputovali još i v.d. predsednika kluba Dragoljub Samardžić, članovi Upravnog odbora Ljubomir Apro i Milan N. Đukić, kao i pojedini članovi klupskog menadžmenta i administracije.

PROČITAJTE JOŠ: TUMBAKOVIĆ OTKRIO JOVIĆEVU SUDBINU: Selektor ‘Orlova’ pričao o igračima pa se ‘izleteo’ u vezi srpskog napadača!

Za danas u 19 časova, na stadionu ‘Moris Dufran’ predviđena je konferencija za novinare, na kojoj će se belgijskim medijima obratiti šef stručnog štaba Nenad Lalatović, a sat vremena kasnije, fudbaleri Vojvodine će odraditi trening na stadionu na kojem ih sutra očekuje utakmica protiv Standarda.

Meč između Standarda i Vojvodine u četvrtak igra se od 20 časova, uz direktan prenos na Radio-televiziji Srbije, Radio-televiziji Vojvodine i televiziji Arena sport.

FOTO: FK Vojvodina

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter