0
Evropske lige

ZAVRŠAVA SE JOŠ JEDNA FUDBALSKA SAGA: Dogovor je postignut – evo gde će Suarez nastaviti karijeru!

Objavljeno: 22.09.20 u 23:49

Poznata je sudbina bivšeg napadača Barselone.

Već nedeljama se pisalo o tome gde Luis Suarez nastaviti karijeru, i izgleda da je sve gotovo. Nakon uspešnih godina provedenih na ‘Kamp Nou’, urugvajski napadač će se preseliti u redove velikog rivala, Atletika iz Madrida.

Ostalo je samo još da Luis Suarez potpiše ugovor, ali kako prenose dobro obavešteni mediji u Španiji, oko ovog transfera je već sve dogovoreno.

PROČITAJTE JOŠ: ON JE DOŽIVEO ‘PREPOROD’: Bivši fudbaler Partizana nastavlja sa sjajnim partijama – ovog puta je asistent! (VIDEO)

Suarez je postigao dogovor sa Madriđanima odmah nakon što mu je propao transfer sa Juventusom, a više o tome pročitajte OVDE. Čelnici Katalonaca su prvobitno pristali na raskid ugovora, uz novčanu naknadu, ali je onda predsednik Bartomeu povukao dogovor, jer nije hteo da pusti Urugvajca bez obeštećenja u redove velikog rivala.

Ovakva odluka je samo jedna u nizu blamaža uprave na čelu sa Bartomeuom, pošto su prethodno pustili Ivana Rakitića nazad u Sevilju za 1.500.000 evra, a zatim Artura Vidala u Inter za samo milion evra.

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆ ‘ZAGRMEO’ ZBOG NOVAKA, PA POSLAO JASNU PORUKU AMERIKANCIMA: ‘Nepravedno ste ga izbacili sa US Opena, niko ne može da ga pobedi!’

Da rezimiramo: Suarez ide u Atletiko, dobio je ugovor na dve godine i platu od 8.000.000 evra. Ispoštovao je dogovor sa trenerom Dijegom Simeoneom, dok je Bartomeu isterao svoje i neće morati da plati naknadu za raskid ugovora sa Urugvajcem, već će Barseloni pripasti neka milionska svota.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter