1
Evropske lige

SRPSKI REPREZENTATIVAC NA METI PLJAČKAŠA: Banda je već isplanirala da mu upadne u stan, i ‘digne’ sat vredan 180.000 evra!

Objavljeno: 22.09.20 u 20:49

U Holandiji se trenutno vodi suđenje protiv ‘Roleks bande’, koja poznatim ličnostima krade skupocene satove.

Na meti pljačkaša našao se i srpski reprezentativac i fudbaler Ajaksa Dušan Tadić. Grupa muškaraca osumnjičenih za višestruke pljačke imala je u planu da ukrade satove profesionalnim fudbalerima, a pored Tadića, na meti su bili i Sijem de Jong i Stiven Bergvajn, piše ‘Het Parol’.

Isti dnevni list piše da je pljačka već bila isplanirana, i da je grupa pljačkaša htela da upadne u Tadićev stan, i ukrade skupoceni sat marke ‘Roleks’.

Poznati novinar, Vuter Laumans, piše kako su članovi navedene bande autom ‘kruže’ ceo dan po gradu sa ciljem da pronađu novu žrtvu, među kojima je bio i Ren van Dam, poznati holandski preduzetnik.

Van Dam je prožao sa teškim telesnim povredama, a sat još uvek nije dobio nazad. Počinioci su uhapšeni i priznali su ovo delo.

PROČITAJTE JOŠ: KAKVA BRUKA I SRAMOTA: Srbin diskvalifikovan sa Rolan Garosa zbog Korone, a onda pokazao rezulat testa koji je negativan! (FOTO)

Auto pljačkaša je bio ozvučen i otud audio razgovori u kojima se jasno čuje da su članovi bande razgovarali o satovima Stivena Bergvajna, Sima de Jonga i Dušana Tadića.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter