0
Domaći fudbal

FOTO: FK Novi Pazar

POSLE TOMANEA, JOŠ JEDAN NAPADAČ NAPUSTIO ‘MARAKANU’: Talentovani fudbaler crveno-belih pojačao redove Novog Pazara!

Objavljeno: 22.09.20 u 21:47

Novi Pazar predstavio novo pojačanje.

U pitanju je igrač Crvene zvezde, Luka Marković. On je danas predstavljen kao novo pojačanje Novopazaraca.

Hvala Pazarcima na ukazanom poverenju i srdačnom prijemu. Očekujem mnogo pobeda i dobar plasman na tabeli. Čuo sam sve najbolje o klubu. Bilo je i drugih ponuda, ali poslušao sam savet da dođem ovde jer je to najbolje za moj dalji razvoj – rekao je Marković.

Mladi napadač u karijeri je nastupao za Crvenu zvezdu, Krotone, Čukarički, Juventus i Torino.

– Željan sam fudbala i jedva čekam da se šefu (Kenanu Kolašincu) stavim na raspolaganje. Naše superligaške ekipe imaju dobre pojedince, a liga je u odnosu na raniji period dostigla veći nivo i treba je dalje razvijati. Odluka da mladi igrači obavezno budu u startnim postavama pravi je potez – ocenio je Marković.

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆ ‘ZAGRMEO’ ZBOG NOVAKA, PA POSLAO JASNU PORUKU AMERIKANCIMA: ‘Nepravedno ste ga izbacili sa US Opena, niko ne može da ga pobedi!’

Emir Bihorac, sportski direktor Novog Pazara istakao je da je sa srpskim šampionom postignut dogovor o šestomesečnoj pozajmici.

– Crvena zvezda je prepoznala dobar rad u našem klubu, gde će njihov mladi igrač imati priliku za punu afirmaciju. Važno je i što ćemo imati procente od narednih Markovićevih transfera – zaključio je Bihorac.

FOTO: FK Novi Pazar

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter